Ensinnäkin aamulla tapahtui yksi ihme: poika sai tietokoneemme henkiin. Kone käynnistyi yllättäen ja toki sillä heti pelattiin. Minä kävin ostamassa ulkoisen kovalevyn Stockmannilta ja nyt tiedot on siirretty sinne.

Atk-tukihenkilömme soitti minulle iltapäivällä. Hän kehotti pitämään konetta päällä, kunnes tiedot on siirretty. Näin teimme. Siirto kesti muuten tosi kauan.

Auto ei sitten enää käynnistynyt ollenkaan. Soittelin tutut ja sukulaiset läpi, jotta löytäisin hyvän korjaajan. Siskoni miehen serkku kertoi että hänellä on yksi tuttu korjaaja. Lisäksi hän suositteli lähelläni toimivaa korjaamoa. Soitin sinne aamulla, mutta korjaaja ilmoitti että jonoa on 2-3 viikkoa. Onneksi saan korjaajan keskiviikoksi. Hän on tällainen viraapelimies. Jätän keskiviikkona auton auki ja avaimet sovittuun paikkaan. Viimeksi tänään kokeilin auton käynnistymistä, mutta ei se onnistunut.

Kävin tänään uuden tulevan asiakkaan luona sovittuna aikana. Kukaan ei tullut avaamaan ovea, eikä minulle soitettu peruutusta. Harmittaa. En kyllä usko että teko olisi tahallinen. Odotan soittoa ja selitystä.

Ennen asiakkaalle menoa kävin kahvilla Amurin Helmessä. Olen asunut koko ikäni Tampereella, mutta nyt kävin ekaa kertaa tässä museokahvilassa. Hieno paikka, suosittelen!

Tänään sain kotiini entisöidyn piironkini. Se on todella hienon näköinen. Entisöinti kesti melkein vuoden, mutta se kannatti. Piironkia on nyt siirrelty eteisestä olohuoneeseen ja ruokailuhuoneeseen. Oma paikka on tainnut jo löytyä. 
1794879.jpg 

Soitin verotoimistoon ja tilasin uuden muutosverokortin. Vaikka starttiraha pieneni, niin verotus kasvoi. Alkuun pidätysprosentti oli kahdeksan, mutta nyt se on kahdeksantoista. Palautan keskiviikkona starttirahahakemuksen uuden verokortin kera.