Pojalla on nyt ajokortti, eli inssi meni läpi. Nyt on kuukausi aikaa suorittaa kuorma-autokortti. Kirjalliset on jo ensi viikolla. En ole vielä ollut pojan kyydissä, mutta huomenna sitten. Huh, huh.

Kävin uuden asiakkaan luona Peltolammilla. Aivan ihastuttava pariskunta olikin vastassa: molemmilla ikää 80-vuotta. Fyysisesti hieman huonokuntoisia, mutta henkisesti erittäin vireitä. Tunti siinä meni kun kahviteltiin. Juttelimme koirista, autoista ja politiikasta. Asunto oli muuten erittäin siisti. Rouva ilmoitti olevansa siivoushullu. Eli tässä kohteessa onkin haastetta: tarkka ja vaativa asiakas tiedossa. Ensimmäinen siivous on edessä ensi viikolla tässä kohteessa ja sitten jatkoa aina kolmen viikon välein.

Illalla olin Nettinyssessä keskusjärjestön hallituksen kokouksessa. Suurin keskusteluaihe oli järjestön tulevat juhlat lokakuulla. Kokous kesti pari tuntia. Kaverini kävi meillä illalla kahvilla. Söimme kakunlopun ja turisimme mukavia.

Huomenna olen menossa vintinsiivoukseen Tammelaan. Asiakas on itse paikalla ja mitään tavaraa ei kuulemma tarvitse hävittää. Riittää kuulemma että tavarat järjestellään uudelleen. Yritän kyllä saada asiakasta luopumaan joistakin tavaroista. Katsotaan kuinka käy ;-)