Löysä päivä tänään, eli vapaapäivä. Aamu ja alkupäivä kului Aamulehden parissa: luin lehden tarkkaan ja tein siinä ollutta ristikkoa. Vasta kahden maissa vein koiran pihalle. Koira oli taas pissannut eteiseen yöllä. Nyt tajusin mistä se johtuu: koira saa nykyään kuivamuonan veteen liotettuna. Siitä tulee sille lisää nestettä kehoon ja siitä johtuu lisääntynyt pissatarve.

Tein koiran kanssa tavallista pidemmän lenkin. Kahden naapurin postit piti noutaa postilaatikoista pois. Toiset postit vein taloon sisälle ja toiset pihasaunan pukuhuoneeseen. Koira ihmetteli pidempää lenkkiä ja se onneton ontui aika pahasti.

Iltapäivällä kävin ostoksilla. Ostin firman laskuun pesuaineita, pesutarvikkeita ja jos jotakin roinaa. Ostin pojalle isot kumisaappaat, kokoa 45. Nyt hänellä on sopivat ruohonleikkuukengät. Tarvittaessa kengät sopivat myös ex-poikakaverilleni. Tytär soitti juuri kun olin kaupoilla.

Meidän oli tarkoitus mennä kaverilleni kahville, mutta se muuttuikin pitsatapaamiseksi. Kaverini otti tyttären kyytiin ja tapasimme meidän asuinalueen uudessa pitseriassa. Kaverillani oli mukana myös hänen vanhempi poikansa ja hänen tyttökaveri. Kaverini poika on lähdössä huomenna Kanadaan jääkiekkoleirille.

Söimme pitsat (tytär ja minä söimme puoliksi), kaverini lähti pakkaamaan poikansa matkalaukkua ja minä vein pojalle pitsan kotiin. Sitten menin tyttären kanssa toiselle kaverilleni kahville. Hän on lähdössä huomenna miehensä kanssa Tukholmaan. Vein tyttären kotiinsa ja palasin kotiin. Katselin Juice Leskisen konserttia telkkarista. Kyllä oli hyvä taltiointi. Puntti Valtonen oli vauhdissa. Pate Mustajärven osuudesta en niinkään pitänyt. Mutta Juice oli hyvä!