Tänään olen lukenut kaksi kirjaa: Asiakas ykköseksi (Feargal Quinn) ja Omalla nimellä (Bettina Sågbom-Ek). Molemmat kirjat olivat mukavia ja nopealukuisia. Feargal Quinnin kirja on klassikko, siinä kerrotaan kuinka hyvä asiakaspalvelu syntyy. Kehotettiin myös olemaan kiitollinen, mikäli asiakas valittaa jostakin. Bettina S taas kertoo kirjassaan perhe-elämästään ja ottaa kantaa moniin asioihin.

Lehtimyyjä soitti minulle aamulla. Telemarkkinointikieltoni on näköjään loppunut, koska vastaavia puheluita on tullut viime aikoina. Soitin numeroon 0600 13404 ja tilasin kiellon. Kielto tulee voimaan 1-3 kuukauden sisään ja on taas voimassa kolme vuotta.

Hoitelin pankkiasioita. Tililleni ei ole vieläkään tullut kesäkuun starttiraha. En ymmärrä kuinka yksinkertaiseen tilityksen käsittelyyn saadaan kulumaan yli kaksi viikkoa? Maksoin yrityksen tililtä alvit, toukokuun maksu oli noin 200 euroa. Maksoin myös oman sähkölaskuni samalta tililtä. Nyt täytyisi vaan saada lisää kassavirtaa tälle tilille. Kommenteissa Buji lohdutteli minua hienosti: "Hiljainen heinäkuu on kohta ohi ja elävä elokuu tulossa".

Päätimme unohtaa elokuviin menon, näytöksiin ei ollut montaakaan paikkaa jäljellä. Viiden euron lippuhinta innosti näköjään kansaa elokuviin. Poika oli taas valvonut viime yönä ja heräsi vasta iltapäivällä. Soitin tyttärelle ja pyysin häntä kahville. Tein vohvelitaikinan ja poika sai paistaa meille herkkuja kahvipöytään.

Tytär kertoi että hänen poikakaverinsa oli tänään äitinsä kanssa käymässä kansanparantajalla. Kehuin että on hienoa että mies on avarakatseinen. En sitten tiedä saivatko apuja parantajalta. Poikakaveri on menossa huomenna uudestaan lääkäriin. Kylki on edelleen kipeä viimeviikkoisen moottoripyöräonnettomuuden jälkeen.

Kävin vielä illalla kaverillani kahvilla ja olin kotona vasta yhdentoista maissa. Kaverini on VR:n konduktööri ja hänen juttujensa mukaan junissa tapahtuu vaikka mitä. Pummilla matkustaminen, tai sen yritys on ihan arkipäivää.