Korva on edelleen kipeä, mutta tilanne ei ole mennyt pahemmaksi. Nukuin melko pitkään ja luin rauhassa Aamulehden. Poika nukkui vielä pidempään.

Iltapäivällä siivosin autostani tyhjät pullot ja purkit pois. Laitoin paremmat purnukat pihavarastoon jemmaan pihakirppistä odottamaan. Karhula-purkeista saa kait hyvät hinnan.

Naapurissa on crossipyörä ollut hiljaisena. Kuulin iltapäivällä että perheen äiti pyysi apuja pojilta, nostamaan pyörää peräkärryyn. Oli viemässä poikia ja pyörää muualle ajoon. Hieno juttu!

Lainasin naapurin miehelle eilen Ärrältä lainaamani elokuvan. Juttelin hänen kanssaan kaikista murheistani. Samalla reissulla kävin hakemassa itselleni ja pojalle pitsat.

Soitin molemmille siskoilleni ja juttua riittikin pitkään. Juttelimme myös eilisestä siivousreissustani, ihmettelen edelleen laskutanko neljästä tunnista? Kaverini piti minulle aika selostuksen yrittäjyydestä. Minun olisi pyydettävä korvaus asiakkaalta myös ajokilometreistä. Ja hinnoiteltava eri hommat eri hintaisiksi. Kaverini piti minua liian hyväntahtoisena yrittäjänä, voisin muuttaa yritykseni nimeksi ”Äiti Teresa”.

Illalla sain yh-puhelun ja se kesti toista tuntia. Äiti puhui murheitaan ja minä kuuntelin. Saunaan pääsin vasta puoli kahdentoista aikaan.