Poika valvoi koko viime yön netissä pelaten ja chattaillen. Valvoi koko päivän ja meni sitten kuuden maissa torkuille. Juuri nyt heräsi (klo 22) iltapalalle ja aikoo mennä taas nukkumaan. Saa nähdä onnistuuko nukkuminen, vai onko koko unirytmi sekaisin?

Minä olin päivällä vakipaikassani siivoamassa. Eipä ollut paljon siivottavaa, perhe on varmaan ollut taas mökillä koko viikon. Pesin keraamisen lieden perusteellisesti ja putsasin liesituulettimen. Perussiivouksen lisäksi. Puhdistin myös ovet ja ovenkahvat. Viikoittaisen laskutuksen muutin tässä kohteessa kahden viikon jaksoon.

Illalla oli vielä erään keskusjärjestön kokous kaupungilla. Minulle oli töiden jälkeen luppoaikaa puolitoista tuntia ja käytin sen shoppailuun. Menin Yellow Serviceen ostamaan siivousaineita ja välineitä. Ostin saunanpesuvälineen ja ikkuna-, yleis- ja vessapesuaineita. Palvelu oli tässä kaupassa todella hyvää, kuten yleensäkin.

Kävin ruokakaupassa ostamassa pakasteruokaa: kanaa ja riisiä kiinalaiseen tapaan. Oli yllättävän hyvää! Lämmitin ruuan keskusjärjestön toimistolla ja söin sen ennen kokousta. Olin paikalla reilusti ennen kokousta. Kokous oli yllättävän sopuisa ja yhteistyöhenkinen. Päätimme listaa kutsuvieraista järjestön vuosijuhlaan. Juhlat ovat lokakuussa Tampereen Raatihuoneella ja jatkot Suomalaisella klubilla.

Kokouksen jälkeen kävin kaverillani kahvilla. Hänen koiransa (myös tämä puremisherkkä) nuolivat jalkojani ihan innolla. Olin laittanut jalkarasvaa jalkapohjiin ja polviin. Se tuntui maistuvan koirille. Lupasin niille koko putkilon sitä rasvaa joululahjaksi.

Naapurin koira juoksi taas illalla vapaana. Perheen äiti ei ollut kotona ja lapsia asia ei tuntunut häiritsevän ollenkaan. Pomppivat vaan kavereineen trampoliinilla. Kukaan ei edes yrittänyt saada koiraa kiinni. Aika holtitonta koiranpitoa.