Aamupäivällä suuntasin auton keulan kohti kaupunkia, menin jatkamaan raivaussiivousta. Tänään oli kohteena kellarivarasto. Sain sieltä aika paljon tavaraa roskiin ja muutaman pahvilaatikon kierrätykseen. Yllättävän paljon tavaraa löytyi kirppikselle: lasten leluja ja tarvikkeita, sekä ihan käyttövaatteita. Vein tavarat kellarikopista asiakkaan kotiin ja hän saa tehdä lajittelun loppuun. Minulta loppui sovittu työaika. Haen vielä asiakkaan maton pesulasta ja samalla käynnillä vien vaatenyssäkät UFF:lle.

Ennen seuraavaa työkohdetta kävin ostamassa Salesta mikroruokaa. Söin työkohteessa ja aloitin hommat. Pari tuntia kului kuin siivillä. Olin kotona heti neljän jälkeen.

Tytär tuli meille ja söi tekemääni kaalipataa. Luki samalla Seiskaa. Huomasi että Teuvo Loman on muuttamassa Tampereelle. Tytär haluaisi tilata häneltä sisustussuunnitelman. Teuvo on etsimässä omakotitaloa Tampereelta. Vitsailin että toivottavasti hän muuttaa naapuriimme. Naapurissa on ollut taas hiljaista, mutta koira juoksi taas vapaana tänään. Taitaa olla vieläkin karkureissulla.

Kävin kaverillani kahvilla tyttären kanssa. Tarjolla oli pakastekakkua. Olisi ollut varmaan hyvää, mutta se oli vielä osittain jäässä. Kaverini oli ollut Pärnussa lomalla ja kehui paikkaa kovasti. Oli shoppaillut ja ollut hoidoissa. Tänään hän sisusti miniäkokelaan kanssa poikansa huonetta. Kyläilyn jälkeen vein tyttäreni hänen omaan kotiinsa.

Illalla soitin siskolleni. Kerroin huomisesta haastattelusta. Sisko oli sitä mieltä, että minun kannattaa käyttää uutta moppiani. Ettei se olisi ihan uudenkarhean näköinen. Kastelin mopin ja nyt se on kuivumassa. Kello on soimassa kahdeksalta ja olen varannut Tuhkimovoidetta aamuksi. Toivon että Aamulehden kuvaaja saa minusta hyvät kuvat. En lähde mollamaan Sollin siivouksia, totean vaan että minun siivoukseni ovat parempilaatuisia.