1699915.jpg
Lyhyt työpäivä tänään, eli kaksi tuntia. Siivosin vessat perusteellisesti sekä pyyhin pölyjä. Taulujen päällä olikin isot pölykerrokset. Kirjahyllyn siivosin oikein kunnolla. En kyllä ylettynyt hyllyn ylimmälle tasolle, perheessä ei ollut korkeaa keittiöjakkaraa. Jätin laskun pöydälle.

Töiden jälkeen poikkesin uuteen lähipitseriaan. Naapurit olivat siellä syömässä ja näytti että puoli kylää oli paikalla. Pitsojen saanti kesti parikymmentä minuuttia. Otin mukaan myös pari salaattia ja yhden juoman. Poika söi pitsastaan vain puolet, samoin minä. Illalla sitten syöpöteltiin loput. Minä menin tunnin päikkäreille ruuan jälkeen.

Heräsin katselemaan Sydämen asialla sarjaa. Yhden jakson jälkeen katselin toisen, eli sen minkä olin tallentanut aamupäivällä. Illalla vielä töllöttelin Teoria miehistä sarjaa. Eli telkkarin ääressä kului tänään kolme tuntia. Ehkä liikaa?

Illalla löysin yllättäen jätepaperipinosta yritykseni mainoksia aika nivaskan. Niissä mainostetaan kevätsiivouksen tilaamista. Nyt olen tussilla yliviivannut sanan kevät ja kirjoittanut sen tilalle kesä. Homma sujui ihan kevyesti telkkarin katselun ohessa. Mainoksia oli kyllä varmaan pari sataa.

Illalla vein tiliotteet ja kuitit kirjanpitäjän postilaatikkoon. Samalla reissulla jaoin mainoksia Huikkaan alueelle. Siellä alueella, tarkemmin Sarjantiellä minä olen elänyt ensimmäiset vuoteni. Olisi aika jännää päästä töihin juuri siihen asuntoon, jossa perheeni asui. No, toivottavasti siltä alueelta tulee edes yksi yhteydenotto.

Piti jo eilen käydä kaverillani kahvilla, mutta häntä väsytti yövuoron jälkeen. Sovimme että tapaamme tänään. Soitin hänelle, mutta en saanut vastausta. Onkohan hänen koirilleen taas tapahtunut jotain? Ehkä asia selviää huomenna.

Koira ja kissa ovat esittäneet parina päivänä kakkashowta. Kissa kakkasi yhden vakuutuslaskun päälle (kiva laittaa se kirjanpitäjälle, täytyy varmaan leikata kakkajälki laskusta pois). Koira on kakannut ja pissannut eteiseen pari kertaa. Sitä on kyllä ulkoilutettu ihan normaaliin tapaan.

Soitin siskolleni tänään. Hän on toipumislomalla. Sitkeä kesäflunssa oli osoittautunut keuhkokuumeeksi. Työterveyslääkäri oli antanut sairaslomaa yllättäen aika reilusti.