Nyt jumpsuttaa sellainen pääkipu että itku meinaa tulla. Kipu alkoi vasta illansuussa. Otin viisisataisen disberinin, mutta se ei tunnu auttavan. Luultavasti niskat ovat jumissa.

Tänään oli mukava työpäivä. Raivauskohteessa minulle oli viritetty radio keittiöön valmiiksi. Tein töitä musiikin tahtiin. Taas tuntui että olen liian hidas, tämä raivaus on hidasta hommaa. Kaappi on kyllä nyt selkeästi paremmassa kunnossa kuin alunperin. Ainakin 60 % tavaroista on roskissa, kierrätyksessä tai muualla huoneistossa oikeilla paikoilla. Asiakas oli itsekin innostunut raivaamaan eilen. Niinhän tässä yleensä käy: annetaan se kipinä siivoukseen.

Kiirehdin seuraavaan kohteeseen ja ostin matkalla itselleni syötävää. Tuomiokirkon lähellä on pieni kahvila, missä en kyllä enää ikinä asioi. Myyjä (luulen että kyseessä oli jopa omistaja) ei lopettanut puhelua minun asioidessa. Suhtautuminen oli muutenkin töykeää. Sain ostettua lämpöisen leivän ja söin sen matkalla Hämeenpuistoon. Viikkosiivous sujui entiseen malliin. Yritän tehdä asiakkaalleni aina jotain extraa. Tänään pesin koiran ruokakupin, viimeksi pesin kahvinkeittimen ja kerran siivosin kenkäkaapin. Siis ihan pyytämättä.

Jihuu! Tänään oli sähköpostissa uusi asiakas joka pyysi yhteydenottoa. Kyseessä on viikkosiivous kerran viikossa ja kesto neljä tuntia. Siivouksen lisäksi olisi silitystä. Onkohan tv-shopin silitysihme kunnollinen? Lisäksi on toinen siivous asiakkaan äidille samalla kadulla. Soitan huomenna ja sovin tutustumiskäynnin.

Huominen vakiasiakas laittoi tekstarin minulle. Heillä on vieraita, ja hän toivoi että voisinko tulla heille iltapäivällä. En saanut toista huomista vakiasiakasta kiinni, mutta riskillä lupasin siirtää käyntiäni. Vaihdoin asiakkaiden ajat päikseen. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin.

Huomenna olen siis Messukylässä pari tuntia, käyn äijäkahvilla (kahvilassa on vain miehiä ja tarjolla on vain rasvaisia tuotteita) Munkkimiehissä ja matkaan sitten Järvensivulle.

Kirjoittaessa helpotti tämä pääkipu, nyt taas jaksaa olla.