Laiskasti kului aamupäivä: Aamulehteä lukien ja aamupalaa syöden. Sain sentään soitettua hammaslääkärille. Peruin varaamani ajat ja varasin uudet. Varatut ajat olisivat muuttaneet vakituisten asiakkaideni aikoja. Nyt varasin ajat maanantaiksi ja tiistaiksi, silloin minulla on vielä vapaita aikoja. Ne päivät on varattu irtokeikoille, eli raivauksille.

Juuri kun olin matkalla kirjastoon, sain soiton viime perjantaina mahdolliselta asiakkaalta. Hän kertoi että ei palkkaa minua, vaan hänen kaverinsa tutun siivoojan. Varmaan se jolla oli minua alempi tuntihinta. Kiittelin soitosta. Toivottavasti saivat hyvän siivoojan itselleen.

Palautin kirjat ja DVD:t kirjastoon. Lainasin muutaman kirjan ja aika monta filmiä. Koskahan nekin ehtii lukemaan ja katselemaan. Kirjastossa on aina mukava vierailla.

Illalla leikkasin nurmikon. Pahin helle on ohi, mutta kyllä touhussa tuli hiki. Menin oikopäätä suihkuun kun sain työn tehtyä. Poika sai käydä kaupassa ostamassa leipää.

Huomenna on raivaussiivous edessä. Toivottavasti saan paljon aikaiseksi. Asiakas on tehnyt itse paljon raivausta ja siivousta. Mukava nähdä miltä asunnossa näyttää. Auto on saatava lähelle taloa, jotta saan pakattua siihen kaikki kierrätykseen menevät tavarat. Huomenna vierailen myös Käpylässä uudella tulevalla asiakkaalla.

Kuulin muuten tänään naapurista erikoisen keskustelun. Naapurin rouva nauroi lapsilleen: toinen pojista oli ottanut allergialääkkeensä sijaan koiran matolääkkeen. Asia nauratti heitä kovin. Minusta se ei ole naurun asia, ei varsinkaan, jos koira on saanut vahingossa ihmiselle tarkoitetun lääkkeen.