Menin Aamulehden aulaan odottelemaan toimittajaa sovittuun aikaan. Sain auton parkkiin Anttilaan ja kävelin moppi kädessäni Siperiaan. Olin paikalla hieman etuajassa ja käytin ajan hyväkseni. Laitoin ilmoituksen Aamulehteen, tai oikeastaan kaksi ilmoitusta. Toisesta sai alennusta 10 %. Sovin että ilmoituspäivät sovitaan haastattelun jälkeen.

Toimittaja tuli paikalle ja samoin Sollin kehittämispäällikkö. Päällikkö oli oikein mukava nainen ja sovimme yhdessä ettemme ala mollaamaan toisiamme tai siivoustapojamme. Toimittaja esitti meille muutaman kysymyksen ja vastasimme niihin vuoronperään. Valokuvaaja otti meistä monta kuvaa, missä olimme siivousvälineet käsissä. Toivon todellakin että kuvat ovat onnistuneita. Juttu on huomisessa lehdessä. Lehdessä on myös mainokseni. Kävin sopimassa ilmoituspäivät heti haastattelun jälkeen. Sain muuten erittäin hyvää palvelua!

Haastattelun jälkeen kiirehdin kotiin. Ehdin syömään hätäisesti ennen työkeikkaani. Olin vakituisella asiakkaalla Messukylässä. Siivous hoitui vanhaan tapaan, lisäksi hain heidän postit laatikosta kun sitä kirjelapulla pyydettiin. Jätin kirjeeseen vastaukseksi toivomuksen oman tehomopin ostosta. Lasku jäi myös pöydälle.

Taas kauhealla kiireellä kotiin. Ehdin hetken huokaista ja sitten menin kampaajalle. Kampaajalla kului kaksi tuntia: leikkaus ja värjäys. Kampaaja kertoi että naapurini koira oli ollut vapaana läheisellä uimarannalla. Hänen mielestään naapurini pilaa kaikkien koiranomistajien maineen. Olen samaa mieltä.

Kampaajalta kotiin ja heti naapurustoon kaverini luokse. Lähdimme Nekalan löytöliiteriin aleostoksille. Kaverini osti vaikka mitä. Minä ostin pakastepusseja, saunalakin ja hiussuan. Kauppareissun jälkeen kävimme tyttäreni luona kahvilla. Tyttären poikakaveri tuli kotiin ennen lähtöämme. Hän oli lenkkeillyt tosi pitkän lenkin. Huomenna on lähdössä katsomaan Jyväskylän ajoja.