Sain aamulla soiton tulevalta asiakkaalta ja sovimme että tapaamme illalla. Hän oli kuullut suositteluja työkaveriltaan (jonka luona käyn viikoittain siivoamassa). Hieno juttu!

Kävin päivällä ostamassa uuden kännykän. Menin ostamaan perusmallia Nokia 2610, mutta päädyinkin malliin Nokia 2760. Myyjä kertoi että 99 % asiakkaista jotka tulevat ostamaan mallia 2610 (39 euroa) päätyvät ostamaan mallin 2760 ( 79 euroa). Sain muuten erittäin hyvää palvelua Veikon koneessa: myyjä vaihtoi puhelimeen sim-kortin, päivitti ajan ja vaihtoi vielä fontinkin isommaksi. Nykyään puhelimet myydään käyttövalmiina akkujen suhteen. Illalla kyllä sain jo ladata puhelimen akkua.

Tuli ostoksilta aika kiireellä kotiin ja ehdin syömään yhden letun. Niin, paistoin eilen lettuja ja nyt hieman muunnellulla ohjeella. Korvasin osan vehnäjauhoista ohrajauhoilla ja se olikin onnistunut juttu. Jatkossa en kyllä enää tee lettutaikinaa pelkistä vehnäjauhoista. Niin, söin siis yhden letun ja muutaman fetajuuston palan. Sitten kiirehdin linja-autolle.

Hyödynsin bussimatkan lukemalla uuden kännykkäni ohjekirjaa. Käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen. Toki minulla on vielä muutama juttu hakusessa. Myyjä suositteli datasiirtoon pientä nippeliä (kuin muistitikku ja hinta on 19 euroa), se on halvempi ja nopeampi kuin kaapeli. Ostan sen varmasti myöhemmin.

Hammaslääkärissä käynti sujui hyvin, vaikka kerralla paikattiin kaksi hammasta. Toinen hammas puudutettiin ja toinen oli ”kuollut” eli juurihoidettu. Ajattelin positiivisesti ja rentoutin itseäni. Mielessäni tuumin näin: on hyvä olla tässä ja saan hoitoa Tampereen parhaalta hammaslääkäriltä. Hän on todella ammattilainen jne. Hassua, mutta nämä ajatukset auttoivat.

Kiirehdin taas kotia kohti hammaslääkäri käynnin jälkeen. Kävin ensi lataamassa bussikorttini Stockmannilla. Kotona ehdin vain kääntymään ja lähdin kohti uutta asiakasta.

Perheen kissa otti minut vastaan hyvin: se kiehnäsi ja puski minua. Minut on nyt leimattu lauman jäseneksi. Perheelle se oli hyvä merkki. Nyt on jo sattunut monta vastaavaa tapausta asiakaskunnassani. Ihmiset luottavat eläimen vaistoon. Minulle esiteltiin koti ja sitten joimme kahvit. Sovimme että menen kohteeseen maanantaina ja siivoan siellä kolme tuntia. Jatkossa käyn siellä joko viikoittain tai kahden viikon välein. Näin alussa käynnit ovat kolmituntisia että saan tehdä perushommat. Jatko onkin sitten ylläpitoa.

Hyvä ja mukava päivä päättyi mukaviin löylyihin kotisaunassa. Koiralle vielä ruoka ja pikkuruinen iltalenkki. Kuivamuona maistuu nykyään koiralle paremmin: liotan sen kuumaan veteen ja ruoka on sitten pehmeää. Ihmettelin kun koira söi aiemmin huonosti ruokaansa, mutta sitten tajusin että kova ruoka on sille liian hankalaa syödä. Hyvä että viimein tajusin!