Lähdin päivällä pojan kanssa ostoksille Veikon koneeseen. Mutta kauppa ei ollutkaan auki. Menimme sitten Kalevan Prismaan. Ostin sieltä laserhiiren ja pojalle lenkkarit. Kassatyttö sanoi että hän vetäisi meille vahingossa bonukset. Yrityskortilla ei saa bonuksia, kiitos taas tästäkin epäkohdasta yrittäjää kohtaan. Saa nähdä karhutaanko näitä bonuksia pois?

Katselin illalla Komisario Morsea, minä pidän tästä sarjasta. Päähenkilö muistuttaa isääni. Isäni ei kyllä ollut poliisi, vaan tuotantopäällikkö betonialalla. Huomasin muuten että Morse kävelee kummallisesti. Hänen oikea jalka astuu varvas edellä, näyttää aika hullulta. Seuratkaapa askellusta. Joko se on tehokeino tai sitten jotain muuta?

Tytär kävi illalla, hän oli hakenut heidän autonsa läheiseltä kyläpaikalta. Siis sieltä missä he olivat eilen. Tytär keksi pari uutta kappaletta Aamulehden rock- ja pop-kisaan. Hänellä oli ollut pääsykokeet viime viikolla yliopistoon. Haluaa vaihtaa linjaa. Kokeet olivat kuulemma menneet huonosti. Tulokset tulevat heinäkuun alussa.

Minulla on huomenna hammaslääkäri. Yksi reikä paikataan. Nyt jo jännittää koko operaatio. Pyysin poikaa lataamaan minun MP3:n hauskoja kappaleita. Kokeilen että jos musiikin kuuntelu rentouttaisi hammaslääkärissä.