Aamulla heräsin kovaan ukkoseen. Vettä tuli reilusti ja jyrähdykset olivat kovia. Yleinen hälytyssireenikin alkoi soimaan. Naapurin rouva kertoi että radiossa kerrottiin että se oli aiheeton hälytys. Kyllä se arvattiinkin, ei tullut mieleen lähteä mihinkään pommisuojaan. Tietokone ja digiboksit vaan irti seinästä.

Välillä ukkonen hiljeni, mutta hetken päästä se oli taas paikalla. Illalla tuli vielä sadetta ja ukkosta. Oli aika kummalista kun tv ja tietokone oli mykkinä. Pojan kanssa sitten juttelimme ja luimme kirjoja ja lehtiä. Hieno juttu!

Ruuaksi tein kinkkukiusausta. Syönnin jälkeen menin ihan pikkuruisille päikkäreille, ehdin nukkumaan varmaan vain vartin. Lähdin pojan kanssa kaverilleni kylään. Tytär oli jo soittanut ja kyseli kyytiä. Oli menossa poikakaverinsa kanssa kylään. Lopulta he eivät sitten kyytiä tarvinneetkaan. Tuli ihan turhaan siivottua auto ;-)

Poika poisti kaverini tietokoneesta virukset, asensi uuden virustorjunnan ja palomuurin. Maanantaina menemme vielä käymään ja silloin poika eheyttää ja siivoaa koneen, jotta se saadaan nopeammaksi. Koneeseen asetettiin myös salasana ja näin kaverini saa pitää koneen itsellään. Hänen lapsensa ovat tähän asti käyttäneet myös tätä konetta omien koneidensa ohella.

Soitin illalla siskolleni. Hämeenkyrössä oli ukkostanut koko päivän. Juhannus oli sujunut rauhallisesti. Siskoni oli tietämätön että huomenna alkaa alennusmyynnit. Minä menen ostamaan sen kännykän ja poika toivoi uutta hiirtä tietokoneelle.

Tuo Aamulehden kuva-arvoituskisa on tehnyt minusta melkein maanikon. Olen nyt keksinyt 77 rock- ja pop-kappaletta kuvista. Mutta vielä on muutama kuva ilman tietoa. Apuna on ollut netti ja omat levykokoelmat.