Tein tänään pientä tilastoa huomista Ensimetrin käyntiä varten. Kirjanpitäjältä tuli toukokuun tase ja ohessa oli 30 euron lasku. Huomenna saa taas peukuttaa: toivon saavani starttirahaan jatkoa puolivuotta. Tai edes neljä kuukautta. En tiedä päätetäänkö asia heti huomenna, vai onko kyseessä vain neuvottelu ja päätös tulee myöhemmin.

Tilastoni voi olla hieman epätarkka, mutta tämän sain tulokseksi:

Helmikuu: työtunteja 19 ja työpäiviä 6.


Maaliskuu: työtunteja 7,5 ja työpäiviä 3.


Huhtikuu: työtunteja 23 ja työpäiviä 8.


Toukokuu: työtunteja 75 ja työpäiviä 18.


Kesäkuu: työtunteja 46,5 ja työpäiviä 16. (Laskettu mukaan koko kesäkuun varaukset).

Iltapäivällä kävin tyttären kanssa kaverillani kylässä. Hän oli tehnyt pitsarullaa. Se oli tosi hyvää. Vein tyttäreni hänen kotiinsa ja oli tarkoitus jakaa mainoksia Lukonmäkeen. Mutta minulla ei ollutkaan niitä mainoksia autossa.

Mainokset oli kotona ja ne piti vielä leikata puoliksi. Leikkasin ne ja katselin samalla Sydämen asialla ohjelmaa. Sitten alkoi ukkostaa. Otin tietokoneen ja digiboksien johdot irti seinästä. Sitten ihmettelin että mitähän tässä tekisi? Ei voi katsella telkkaria eikä olla tietokoneella. Kyllä sitä on tullut aika riippuvaiseksi koneista.

Sade loppui kahdeksan maissa ja minä lähdin jakamaan yritykseni mainoksia. Vein niitä Liuttuun, Atalaan ja Tasanteelle. Rusthollin lähellä oli muutama ökytalo, olisipa mukava päästä niihin työskentelemään. Talot olivat kuin kartanoita. Atalassa jaoin mainoksia myös vuokrataloihin (vahingossa). En tiedä olenko ennakkoluuloinen, mutta mielestäni omistusasunnossa asuvat ostavat paremmin siivouspalveluja. Heillä on omistuksessa asunto, jota he ehkä myöhemmin ovat myymässä. Haluavat että pinnat ovat siistit. Älkää nyt kukaan vuokralla asuva loukkaantuko!

Soitin pojalle illalla. Hän kyseli että tulisinko jo huomenna häntä hakemaan. Ilmoitin että en ehdi, katsotaan myöhemmin. Mielestäni poika saa olla Hämeenkyrössä ainakin viikon verran. Minä en ole ehtinyt siivoamaan yläkertaa ollenkaan. Haluan laittaa pojan huoneen hyvään kuntoon ennen kuin hän palaa kotiin.

Tänään tuli uusi työtilaus. Äiti soitti ja tilasi eronneelle tyttärelleen raivaussiivouksen. Kohde on Raholassa ja menen sinne maanantaina. Kerroin että minun on otettava jonkunmoinen korvaus matkasta. Varaan ensimmäiseen käyntiin aikaa neljä tuntia ja jatkossa käyn siellä ehkä viikoittain.