Kävin päivällä vielä ruokakaupassa juuri ennen sen sulkeutumista. Kaupassa oli yllättävän paljon väkeä. Tytär soitti juuri kun olin ostoksilla. Kyseli kylmälaukkua lainaksi sekä kylmäkalleja.

Heti kun pääsin kotiin, aloin leikkaamaan nurmikkoa. Taivaalla oli uhkaavan näköisiä mustia pilviä. Leikkasin kovalla vauhdilla ja ilman taukoja koko nurmikon. Juuri kun sain homman valmiiksi, alkoi satamaan. Aika hyvin ajoitettu, tai sitten minulla on suhde kunnossa Ilmojen Haltijoiden kanssa ;-)

Oli pakko mennä suihkuun heti leikkuun jälkeen. Olin hikoillut niin että oli vaikea saada vaatteita pois päältä: ne olivat oikein liimaantuneet ihoon kiinni. Tulipa taas kulutettua muutama kalori.

Tytär kävi hakemassa kylmälaukun, kallet ja makuupussin. Annoin hänelle vielä mukaan kertakäyttösadetakin. Sain takaisin viime kesänä lainaamani trimmerin. Huomenna siistin nurmikon reunat sillä, jos vaan ilmat antavat myöden.

Emme käyneet pojan kanssa tänään kaverillani. Hän oli joutunut käyttämään yhtä koiristansa eläinlääkärissä. Urokset olivat ottaneet yhteen ja toisella oli tuloksena silmävamma. Koira oli nukutettu ja tikattu. Sovimme että teemme vierailun huomenna.

Aamulehdessä oli tänään hauska kilpailu: kuva-arvoituksia rock- ja popkappaleista. Olen keksinyt jo melkein neljäkymmentä kappaletta, mutta monta vielä puuttuu. Vastausaikaa on noin kaksi viikkoa. Lähetän vastaukseni jos vielä keksin monta kappaletta lisää.

Eräs naapuripariskunta soitti ja pyysi minua kahville illalla. Lupasin lähteä. Laitoin sitten myöhemmin tekstarin etten tulekaan. Vettä satoi kuin aisaa ja ilmakin oli viileä. Soittivat heti minulle takaisin ja pyysivät tulemaan. Rouva oli tehnyt voileipäkakkuakin. Menin sitten autolla kylään puoli yhdeksän maissa. Kakku oli onnistunutta ja kyläily oli muutenkin mukavaa. Isäntä oli kyllä aika maistissa, en tiedä huomasiko hänen rouvansa asiaa ollenkaan.

Kyläilyn aikana sain muutaman tekstarin, eli juhannustoivotuksia. Yksi tuli ex-poikakaverilta ja soitin hänelle takaisin. Ilmoitin heti että puhelin on kaiuttimella. Hänellä oli mennyt Brasilian reissu hyvin ja nyt oli Juhannuksen vietossa Pohjanmaalla. Lupasi tulla kyläilemään lähiaikoina.