1655161.jpg
Tänään on tapahtunut monta asiaa. Aamulla vesihanasta tuli ruskeaa vettä. Soitin vesilaitokselle, mutta minulle vastattiin vain ”Hetkinen”. Kuuntelin sitten reilun kymmenen minuuttia mitä miehet puhuivat työmaallaan. Lähinnä kiroilivat ja haukkuivat asiakkaita. Katkaisin puhelun.

Hain työmatkalla itselleni vesipullon lähikaupasta. Kaupalla oli ollut vesi poikki koko aamun. Olivat keittäneet kahvit henkilökunnalle kaupan lähdevedestä. Varmasti hyvät kahvit ;-)

Työkohteessani oli kova homma. Vein jätepaperia useamman pussillisen keräykseen. Roskia meni myös useampi pussi. Imuroin ja moppasin sekä pesin vessan lavuaarin. Karsea vessanpönttö odottelee putsaustani. Sain maksun käteisellä ja samalla sovimme että alan käymään tässä kohteessa viikoittain ja käynti on kolme tuntia. Raholassa oli kova ukonilma ja rankka vesisade.

Matkasin kotiin. Soitin matkalla tyttärelle. Hän oli menossa kesäjuhlaan Lapinniemeen. Hän oli katsonut The Secret  DVD:n ja pitänyt siitä. Kävin hakemassa sen heiltä itselleni. Lukonmäessä satoi vettä niin rankasti ettei eteensä meinannut nähdä. Oli yhtä vaarallista ajaa eteenpäin kuin olisi ollut pysähtyä tienviereen. Seurasin vain edellä ajavan perävaloja.

Kävin vielä nopeasti ruokakaupassa. Sitä ennen poika oli soittanut minulle ja ilmoittanut onnettomuudesta. Naapurin koivu oli kaatunut sähköjohtojen päälle ja kaatanut siinä samalla lyhtypylvään. Oli aika lähellä ettei pylväs kaatunut talomme päälle.

1655163.jpg
Kun pääsin kotiin, pähkäilimme naapureiden kanssa kadulla. Palolaitoksen miehet pätkivät koivun palasiksi ja sähkölaitoksen miehet asensivat johdot paikoilleen. Kahdelta naapurilta oli sähköt poikki ja yhdeltä puhelin pimeänä. Meillä ei ollut niitä ongelmia.

Katselin Salaisuuden ja pidin siitä. Lyhennettynä ohje on tämä: pyydä mitä haluat, usko mahdollisuuksiin ja visualisoi toteutus. Olemme kuin magneetteja: jos ajattelemme negatiivisesti, niin se toteutuu. Samoin toteutuu positiivisesti ajateltu ajatus. Kokeilkaa!

Nyt menen saunaan! Huomenna on vain kahden tunnin työpäivä. Sain siirrettyä perjantain siivouksen torstaiksi, joten pääsen viettämään Juhannusta ihan kuin muutkin ihmiset.