Ihan kuin viime sunnuntainakin, tänään pysyttelin kotosalla. Nukuin puoleenpäivään ja yöpuvustakin luovuin vasta iltapäivällä. Eli puin oikein vaatteet päälle. Herättelin koiran ja vein sen pihalle. Ihmettelin kun koira hamusi eteisen tuolin alta jotakin.

Siellähän oli kissankakka ja se on koiran herkkua. En kyllä antanut sen syödä sitä. Viimeksi koira söi kissankakan ja oksensi sen jälkeen sohvalle. Olen unohtanut kissanvessan siivouksen ja näin kissamme muistutti siitä. Kyllä eläin voi olla viisas ;-)

Tytär soitti päivällä ja ilmoitti ettemme saa poikakaverin pakettiautoa lainaksi. Se oli täynnä tavaraa ja pojallakin oli omaa ajoa. Eli suunniteltu matka Hämeenkyröön peruuntui. Soitin pojalleni ja ilmoitin asian. Totesin samalla etten lähde häntä tänään hakemaan kotiin. Tulkoon bussilla tai sitten siskoni voi kyyditä hänet tulevalla viikolla.

Pitää oikein miettiä, mitä olen tänään tehnyt. Enimmäkseen olen vain jahkaillut ja laiskotellut. Olen lukenut melkein kokonaan kirjan, joka auttaa organisoimaan asioita. David Allenin ”Kerralla valmista” (Getting things done) on hyvä kirja. Kun nyt vain ottaisin teorian käytäntöön. Ostin muuten kirjan yritykseni rahalla ja merkkasin sen ammattikirjallisuudeksi. Ja sitähän se on. Tänään muuten siivosin sähköpostiani pari tuntia. Viestejä oli kertynyt noin kahdeksankymmentä kappaletta ja niitä jäi jäljelle alle kaksikymmentä. Allenin opit auttoivat siivouksessa.

Sen verran olen saanut pojan huonetta siivottua, että nyt petivaatteet ovat pesussa. Ehkä vielä ehdin pyyhkimään huoneesta pölyt ennen nukkumaan menoa. Jos oikein innostun, niin raahaan imurin yläkertaan.

Illalla oli pakko käydä ruokakaupassa. Kissanruoka oli ihan lopussa. Kissa, joka ei yleensä viihdy sylissäni ollenkaan, hyrisi ja kiehnäsi sylissäni jatkuvasti. Jutun lopussa on kuva, jossa kissa ja koira nukkuvat tyytyväisinä sohvalla. Eilen oli sama juttu, minä istuin niiden välissä ja silittelin molempia. Ovat hieman mustankipeitä huomiosta, eli pitää olla tasapuolinen silittelyissä.

Huomenna on tiedossa neljän tunnin työpäivä Raholassa. Kohteessa kaivataan raivausta, kuulemma hyvä jos saisin lattian esille. Oikein mielenkiintoinen ja haastava kohde. Ihan innolla menen tekemään työtäni ja toivottavasti saan paljon aikaiseksi. Saatan saada tästä asiakkaasta vakituisen.

1648842.jpg