Voihan peijooni, uusi kännykkä on hieman viallinen. Muuten olen tosi tyytyväinen ostokseeni, mutta tässä kännykässä ei toimi herätys. Sitä on nyt illalla testattu minun ja lasteni voimin. Herätyksen saa asetettua, mutta se ei vain soi. Menen huomenna takaisin Veikon koneeseen ja pyydän uuden kännykän. Ja siitä on testattava kaikki toimivuus. Toivottavasti saan kaupan purettua, en suostu siihen että kännykkä lähetetään pariksi viikoksi huoltoon. Katsotaan kuinka käy.

Päivällä olin raivauskohteessani. Sain ennen töitä tekstarin asiakkaalta ja hän toivoi että siivoaisin keittiön. Kaikki vanhentuneet ruuat pitäisi heittää roskiin. Homma oli hidasta ja aika kauheaa. Minulla oli hanskat kädessä ja kengät jalassa. Keittiön lattia oli niin tahmainen että kengät jäivät siihen kiinni. Siivosin lattialle kaatuneen kiisselin pois, mutta koko lattiaa en ehtinyt pesemään. Työtaso ja pöytä tuli raivattua turhista tavaroista sekä pari kaappia järjesteltyä. Tiskejä en ladannut koneeseen, koska epäilin koneen toimivuutta. Jääkaapista heitin varmasti muovikassillisen vanhentunutta ruokaa pois. Kokonaisuudessaan keittiöstä meni roskiin viisi muovikassillista tavaraa.

Asiakkaan äiti kävi paikalla ennen lähtöäni. Sanoin hänelle että näyttää varmaan siltä, etten olisi saanut paljon mitään aikaiseksi. Selitin kuinka hidasta paperiroinan setviminen on. Hän oli kyllä ihan tyytyväisen oloinen. Lupasi ilmoittaa jatkuuko homma ensi viikolla. Minusta tuntuu että he luulivat että setvin keittiön ihan supernopeasti. Asiakas soitti minulle illalla ja kysyi kuinka monta tuntia olin ollut paikalla. Selitin hänelle ihan saman asian kuin hänen äidilleen. Puhelu päättyi hyvään yhteisymmärrykseen.

Erehdyin hyvää hyvyyttäni menemään eräälle naapurille heti töiden jälkeen. Siellä oli verkostomarkkinoinnin myyntitilaisuus. Kysymyksessä on Amway. En yhtään innostunut asiasta ja harmittelin itsekseni aikani tuhlausta. Lähtiessäni sain vielä mukaani pari CD:tä ja mainoksia. Huomenna olisi yliopistolla vielä mainostilaisuus. Sinne en kyllä mene!

Tytär kävi illalla. Lähdin hänen ja pojan kanssa kaverilleni kahville. Poika eheytti ja siivoili kaverini tietokonetta. Kaverini koira melkein puri poikaa, onneksi hän sai vedettyä kätensä suojaan nopeasti. Koira on nyt lääkekuurilla, koska se tappeli viikonloppuna toisen koiran kanssa. Joko lääkkeet väsyttävät tai sitten koiralle on muodostumassa luonnevika. Minusta koira on arvaamaton ja onhan se jo omistajaansakin purrut kasvoihin.

Kaikkea nuo ruotsalaiset keksivät: palamattomat alusvaatteet.