Poltin nimittäin tänään nahkani aika perusteellisesti. Sitä ei ole tapahtunut vuosiin. Eipä tullut aamulla mieleen että olisin käyttänyt aurinkorasvaa. Eipä sitä kyllä meillä olisi ollutkaan.

Heräsimme hyvin: minä klo 5.20 ja poika 6.00. Kaverini haki meidät kyytiin puoli seitsemän aikaan.

Auto oli ihan tupaten täynnä: poika sai istua koko matkan Hämeenkyröön iso matkalaukku sylissään ja minulle oli laukkuja sylissä. Kaksi tuuletustelinettä oli lomittain etupenkkien välissä. Poika vietiin siskolleni Hämeenkyröön ja siitä olikin vain pari kilometriä Kyröskosken torille.

Tavarat purettiin nopeasti. Minä rikoin heti alkuun yhden maljakkoni, helähti oikein komeasti asfaltille rikki. No, sirpaleet tuovat yleensä onnea! Ensimmäinen asiakas oli mies ja sekin kuulemma tuottaa hyvää onnea. Näin tämä mies (torimyyjä) totesi.

Kauppa kävi suhteellisen hyvin, paikalla oli yllättävän paljon ihmisiä. Ja mukavia ihmisiä olikin. Juttelivat kaikenlaisia juttuja ja kiireettömästi. Maalla asuu kivoja ihmisiä. Neljässä tunnissä sain myytyä noin 65 euron edestä ja sama saldo tuli kaverilleni. Olimme tyytyväisiä että pääsimme eroon ainakin osasta meille turhasta tavarasta. Siskoni kävi poikani kanssa meitä morjestamassa torilla, ostivat samalla reissulla leipää ja piirakoita.

Tori sulkeutui kahdentoista maissa. Pakkasimme jäljelle jääneet tavarat autoon ja matkasimme siskolleni kahville. Siskollani on yksi hoitokoira ja se asuu hänen luonaan vuoden verran. Koira on irlanninsusikoira. Tämä jättiläinen (kuvassa) nuuski hiukseni, nuoli varpaani ja muutenkin oli yliystävällinen. Ihana koira.Kahvin jälkeen menimme uuteen K-markettiin ja saimme siellä ilmaiseksi grillituotteita salaatin kera sekä lisäksi lettuja hillon kanssa.

1627148.jpg

Kotimatkalla poikkesimme Hämeenkyrön kirpputorilla. Toinen pysähdyspaikka oli Ylöjärvellä vahinkotavaran myyntipisteessä. Kotona olimme neljän maissa.

Vaikka heräsin tänään ihan älyttömän aikaisin, niin minua ei ole väsyttänyt tavallista enemmän. Oikeastaan päinvastoin. En ole nukkunut edes päikkäreitä. Illalla kävin naapurustossa kahvilla ja olin kotona vasta kymmenen maissa. Huomenna taidan nukkua ennätyspitkään.