Menin päivällä vakipaikkaani siivoamaan. Paikalla oli yllättäen perheen isä ja pieni lapsi. Lapsi oli mahataudissa ja mies oli häntä hoitamassa. Olikin ihan outoa siivota koko kolme tuntia, kun paikalla oli perhettä. Mies keitti kahvit ja joimme ne yhdessä kääretortun kera. Perheen äiti oli jättänyt minulle pyynnön pyyhkiä ruokapöydän tuolit kostealla. Samalla tiedusteli että pidänkö kesälomaa. He pitäisivät taukoa lomansa aikana kerran tai kaksi. Ei hyvä homma. Tämä on nyt jo toinen vakipaikka joka ilmoittaa lomataukoa. Pitäisi keksiä joku tarjousjuttu heinäkuulle.

Tulin kotiin ja kypsensin uunissa kanaa ruuaksi. Sitten nukuin koiran kanssa pienet päiväunet. Katselin Sydämen asialla sarjaa ja muutama tallennekin tuli siinä katsottua. Eli lorvin tv:n äärellä.

Kiiruhdin ruokakauppaan ennen sen sulkeutumista. Kissalla oli ruoka lopussa ja se oli kerjännyt sitä koko päivän. Tapasin poikani pari lapsuudenkaveria kaupan pihassa. Pojat joivat kaljaa ja kehuivat olevansa kesälomalla. Juttelimme melko pitkään. Nämä pojat ovat todella mukavia ja asiallisia. Vaikka joskus renttuilevat.

Kun pääsin kaupalta kotiin, tapasin erään naapurini. Juttelimme pihalla aika kauan. Tämä nainen oli tulossa verkostomarkkinointitilaisuudesta. Juttu siirtyi yrittäjyyteen melko juoheasti. Päivitimme muidenkin naapureiden asiat, emme toki juoruilleet ;-)

Nyt olen menossa saunaan. Pihavarastolla ollut matto oli kuivumassa saunalla ja nyt se on kuiva. Ihmettelin kaverilleni kun pesemäni matot haisevat kalalle. Oikeastaan vain toinen matto. Toinen matto haisee villalle, koska se on tehty lampaanvillasta. Luulin että järvivedessä on kalanhajua, mutta tänään keksin todellisen syyn. Toinen matto on juuri se johon kissamme oksensi syötyään sardiineja. Siinähän on se hajun syy. Matto on muuten puhdas, pesen sen uudelleen kesän lopulla.

Huomenna on kolmen tunnin työpäivä. Yritän muistaa hakea verenpainelääkkeeni reseptin terveyskeskukselta, pillerit ovat melkein loppu. Reseptinkin hukkasin, mutta sain lääkäriltä uuden puhelinsoitolla. Ostan myös E-EPAA, mitä olen käyttänyt jo vuosia. Nyt on takana parin viikon tauko ja oireitakin on tullut. Yllättäen vasemman käden nimetön on ihan kuin niveltulehduksessa. Tänään minulla oli lievä rytmihäiriö. Tuntuu että elimistö oireilee kun ei saa kalaöljyä.