Ex-poikakaveri soitti aamulla ja hän olisi tullut kyläilemään. Vierailu ei toteutunut koska minulla oli työpäivä. Sovimme että tapaamme myöhemmin.

Menin vakituiseen kohteeseeni yhdentoista maissa. Siivoilin ihan normaalisti, mutta sitten tein löydön. Alakerrasta löytyi WC. Olen käynyt tässä kohteessa varmaan pari kuukautta ja aina tämä alakerran vessa on jäänyt siivoamatta. En ole edes tiennyt sen olemassaoloa. Varmaan esittelykäynnillä se on jäänyt vaille esittelyä. Minulla ei ole tapana tutkia asiakkaiden kaappeja ja varastoja. Tänään poikkeuksellisesti katsoin että mikähän tuon oven takana on, ja se oli se vessa. Nyt sekin on siivottu. Kummallista että eivät ole valittanet siivouksen puutteesta.

Tulin kotiin ja söin. Ajattelin nukkua, mutta uni jäi lyhyeksi. Tytär soitti ja kyseli ostoksille. Lähdin puoli kuuden maissa bussilla kaupungille. Tytärtä odotellessa kävin morjestamassa entistä kurssikaveriani. Tämä israelilainen nainen työskentelee myyjänä. Ehdimme hyvin vaihtamaan kuulumiset. Tyttären kanssa tapasimme Koskikeskuksessa ja ensin kävimme pitsalla. Söimme yhden pitsan puoliksi ja tytär maksoi. Tytär löysi hienon punaisen laukun joka sopii hänen uusiin punaisiin kenkiin. Tytär osti myös Salaisuus kirjan. Saan sen häneltä myöhemmin lainaksi. Tämä juttu toimii.

Matkasin kotiin ja töllöttelin telkkaria ja sitten tulin tänne nettiin. Huomenna on kaverini valmistujaisjuhlat ja minulla ei ole vielä hänelle lahjaa. Jos muuta en keksi, niin vien vain kukkia. Sovittiin pojan kanssa että aamulla lämmitetään sauna. Siitä se päivä lähtee hyvin käyntiin!