Siis tähän mennessä. Olin tosiaan ikkunoita pesemässä vanhan rouvan luona, hän oli oikein mukava ja pirteä. En meinannut uskoa hänen ikäänsä. Ikkunoiden pesussa ei mennyt aikaa kuin kaksi tuntia, koska ne olivat paneeli-ikkunoita. Tosi kätevää: vain kaksi pestävää pintaa. Asiakas maksoi käteisellä ja laitoin hänelle postiin tositteen maksusta. Joimme kahvit ja rupattelimme koirista, kuolemasta (hän oli leskirouva), synnytyksistä ja sairauksista.

Poika tuli työharjoittelusta jo ennen kuutta. Hän pääsi Transpointin autolla kotiin asti. Taas oli ollut kiva, vaikkakin raskas päivä. Rekka- ja kuorkkurikuskit ovat puheliasta väkeä: poika oli taas kuullut hyviä tarinoita kuskilta. Poika on kyllä hyvä kuuntelija. Poika meni taas ajoissa nukkumaan, minä laitan tallennukseen jääkiekkopelin. Poika söi eilisen täytekakun lopun ja kehui Prinsessakakkua. Päätimme että sitä ostetaan myös koiran syntymäpäiville. Koira täyttää kuun lopussa 16-vuotta.

Kävin illalla ostamassa lisää siivousvälineitä ja tarvikkeita. Sinin ikkunanpesusetti on osittain hajalla käyttöni jälkeen ja laitoin siitä palautetta valmistajalle. Setissä on kaksipäinen varsi ja kun ottaa varren päässä olevasta pesu- tai kuivauslastasta kiinni, niin kiinnityskohta venyy. Sitä myöten kiinnityskohta löystyy. Saa nähdä vastaavatko minulle mitään. Ostin kuitenkin tänään uuden ruutukuivaimen ja pesuosan.

Huomenna olen menossa pesemään omakotitalon ikkunoita ja saan olla siellä ihan itsekseni. Ikkunoissa on neljä pestävää pintaa, joten arvoin työmääräksi neljä tai viisi tuntia. Menen töihin kymmeneksi, koska perhe palaa kotiin kolmen maissa. Minun on hyvä olla siihen mennessä poissa.

Tänään on ollut oikein mukava päivä. Juttelin pojalle, että oikeastaan pidän siivoushommista. Vaikka varsinainen liike-ideani ei ole vielä lyönyt läpi, niin tämä kakkosvaihtoehtokaan ei tunnu hullummalta.