Menin sovitusti lattioita pesemään Kaukajärvelle. Olin tämän vanhanpojan luona maanantaina ikkunoita pesemässä (hän oli se hihittelevä asiakas). Kaksion lattioissa oli vaikea saada kulumaan tuntia. Pesin lattiat, sitten jalkalistat ja vielä keittiön kaappien ovet. Mies oli saanut ohjeideni mukaan jääkaapin ovesta liimatarrojen jäljet pois. Juttelimme koko ajan, tuntui että tämä käynti oli vain sosiaalista kanssakäymistä. Lähtiessäni annoin laskun.

Kotona tein ruuan ja yritin nukkua koiran kanssa päiväunet. Uni ei tullut ja sitten alkoi puhelinkin soimaan. Huomisen asiakas soitti ja sovimme käyntiajan tarkemmin. Lisäksi sain tilauksen ikkunanpesuista, menen kohteeseen vasta kahden viikon päästä. Illalla tuli toinen tilaus: omakotitalon ikkunanpesut. Työ on edessä ensi viikolla ja lauantaina käyn hakemassa talon avaimen valmiiksi. Olen tosi tyytyväinen työtilanteesta: ensi viikolle on töitä hieman alle 20 tuntia. Koko toukokuulle on nyt myyty yli 40 tuntia ja kuu on vasta alussa. Huhtikuulla töitä oli vain 20 tuntia.

Pojalla oli tänään ajotunti ja se oli sujunut paremmin kuin eilinen tunti. Ensi keskiviikkona on seuraava tunti ja silloin päätetään ajankohta kirjalliseen kokeeseen. Toivon todellakin että poika saa ajokortin toukokuulla. Ja saisi vielä sen kesätyöpaikankin.

Olin illalla risteilyllä. Sähkölaitos tarjosi. Huomasin lipusta että koko lysti maksoi 90 euroa. Se sisälsi neljä drinkkilippua ja ruuan laivalla. Lisäksi pääsy jalkapallo-otteluun. Ruoka oli hyvää, ilma erinomainen ja ottelukin oli tasokas. TamU oli jo varma voittaja, kun TPS viime minuuteilla teki tasoituksen. Ottelu päättyi tasalukemiin 1-1. Ratinassa oli paikalla hieman alle 4000 katsojaa.