Olin siis hammaslääkärissä tänään. Käynti jännitti kovasti, tiesin että yksi hammas on lohjennut. Lääkäri totesi ettei lohkeemaa kannata paikata, mutta hiottava se on. Kaksi reikää löytyi, joten sain varata kaksi puolentunnin aikaa kesäkuulle. Annoin lääkärille ja hoitajalle yritykseni käyntikortit. Olivat kyllä nähneet juttuni Aamulehdessä.

Juuri kun olin hammaslääkärin odotushuoneessa, uusi asiakas soitti. Sovin käynnin heti tälle illalle. Ennen käyntiä kävin ostamassa lisää osia uuteen ikkunanpesusettiini. Ja olin erään järjestön kirjatyöryhmän kokouksessa. Kokouksen jälkeen menin Armonkalliolle uuden asiakkaan luokse tutustumiskäynnille.

Nuoripari ja heidän kissat olivat mukavia. Kissoja oli kolme. Yksi niistä puski minua jalkoihin heti eteisessä, eli hyväksyi minut laumaan. Keittiön pöydän ääressä istuessani toinen kissoista hyppäsi syliini ja siitä hartioilleni. Keikisteli siellä kuin marakatti. Kolmas kissa oli hieman varautuneempi. Yksi kissa on maatiainen ja kaksi burmalaisia.

Sovimme että käyn nuorellaparilla viikoittain. Ensimmäinen käynti on kolme tuntia ja sitten kahden tunnin käynnit. Perussiivousta, mutta sitten kaappien siivousta jatkossa. Saan heiltä avaimen ensi viikon alussa.

Illalla kävin tyttären luona. Autoin häntä sovittamaan toppia päälle. Siinä on vetoketju takana ja se on hankala pukea yksin päälle. Tytär ja hänen poikakaverinsa ovat menossa viikonloppuna kavereidensa häihin. Tytär aikoo irtisanoa itsensä hotelli Ilveksen hommista viikonloppuna.

Huomennakin vietän iltaa tyttären kanssa: menemme Sokokselle ”äidit ja tyttäret meikki-iltaan”. Päivällä olen menossa pesemään omakotitalon ikkunoita Linnainmalle. Nyt pääsen kokeilemaan uusia ikkunanpesuvehkeitä. Ostin tänään ammattilaisille tarkoitettua pesuliuosta. Kuulemma tavallisille kuluttajille tarkoitettu pesuliuos on lantrattua. Menen ja tiedä.

Pojalla oli mennyt työharjoittelussa päivä hyvin. Olivat käyneet Virroilla tänään. Taas oli ollut uusi kuski kaverina, mutta jälleen mukava tapaus. Huomenna pojalla on tavallinen koulupäivä, mutta torstaina on totiset paikat. Pyydänkin jo nyt valmistautumista peukuttamiseen. Pojalla on torstaiaamuna ajotunti ja heti sen perään kirjalliset kokeet. Toivottavasti pääsee läpi ja pääsee sitten heti ajokokeeseen. Tavoitteena ajokortti.