Kädet ja hartiat ovat paremmassa kunnossa tänään kuin eilen. Kyllä minä vähitellen saan kroppani uskomaan tähän työtahtiin. Vielä sitten kotihommat päälle! Ruohonleikkuu on pakko toteuttaa viikonloppuna. Yritän hanskat kädessä kerätä niitä inhottavia lehtokotiloita.

Päivällä olin työkohteessani ja aikaa viikkosiivoukseen oli sovitut kolme tuntia. Aika ei riitä millään: joka kerta minun on jätettävä joku kohde vähemmälle. Nyt jäi alakerran takkahuone aika minimiin, ehdin suunnilleen vain näyttämään imuria siellä. Vessat pesin pikapikaa, eli suihkin pesuainetta sinne sun tänne. Seuraavalla kerralla siivoan vessat perusteellisesti. Muut huoneet ovat kyllä tiptop ja matotkin olivat ulkona.

Kauheassa nälässä menin lähikauppaan ja ostin pakasteruokaa. Söin koko satsin ja sitten menin tunniksi päiväunille. Poika ehti tulemaan koulusta kotiin ennen kuin nukahdin. Hänellä on taas huomenna ajotunti. Hyvä että koulu kiirehtii ajokorttiasiaa.

Illalla kävin tyttären kanssa kaverillani kahvilla. Kaverini on nyt kesälomalla. Hän suunnittelee omaa yritystoimintaa ja ajatuksena on perustaa oma eläinkauppa. Etsii nyt liiketilaa Tampereelta.

Ennen kyläreissua paistoin kotona pannukakkua. Sitä jäi myös huomiseksi. Huomenna minulla on tässä ihan lähellä siivouskeikka. Sitten alkaa viikonlopunvietto. Tämä viikko on kulunut ihan älyttömän nopeasti.