Olin töissä yhdellä vakiasiakkaallani päivällä. Kolmen tunnin siivous on mitoitettu hyvin: jää aikaa tehdä jotain extraakin. Tänään normaalin siivouksen lisäksi kiillottelin pesuhanat, pesin keittiön lavuaarin hyvin sekä vessa tuli siivottua tavallista paremmin. Perheen koira oli yhtä uninen kuten ennenkin. Tervetulorapsutusten jälkeen se nukkui koko vierailuni ajan.

Poika laittoi tekstaria koululta. Hänellä on seuraava ajotunti torstaina ja silloin on myös kirjalliset kokeet. Silloin pitää olla sekä peukut että varpaat pystyssä. Poika lupasi lukea kokeeseen, viimeistään keskiviikkona.

Hain itselleni ja pojalle pitsat Kaukajärven Kotipitsasta. Samalla lainasin R-kioskilta ilmaisen filmin. Katselimme Onnen potkuja elokuvan ja se oli tosi hyvä. Kun on sinnikäs, niin kaikki on mahdollista!

Kävin pienellä koiralenkillä naapurin rouvan kanssa. Tuomi kukki ja tuoksui ihanasti. Omenapuut eivät ole vielä kukassa, ainoastaan nuppuasteella. Luumupuut kylläkin kukkivat jo täysillä. Saa nähdä mitä tulevien öiden pakkaset saavat aikaiseksi. Toivon että marja- ja hedelmäsato pelastuu.

Illalla kävin Kalevan Prismassa ostamassa erikoisshampoota. Paikalla oli älyttömän paljon asiakkaita, olihan asiakasomistajapäivät menossa. Kotimatkalla palautin filmin ja jaoin mainoksia. Mainokset on nyt jaettu Messukylään, Takahuhtiin ja Vehmaisiin. Nyt vaan odottelen uusien asiakkaiden yhteydenottoja.

Yritän saada pojan huomenna kanssani kaupungille. Pojalle on ostettava takki. Hän on kulkenut talvitakilla tähän asti. Ilmat ovat tosin tukeneet tätä ratkaisua ;-) Olen menossa huomenna sosiaalifoorumiin. Olen yhdistyksemme pöydän takana klo 16-18. Menen kyllä paikalle jo kello neljäntoista aikaan. Toivottavasti ilma on lämmin, koska pöydät ovat ulkona.

Pihahommat ovat edistyneet: tänään on saatu ruhonleikkuri jo varaston uumenista esiin. Joko huomenna tai sunnuntaina on ruohonleikkuun vuoro. Bensanhan hain jo viikko sitten. Patistan pojan keräämään niitä lehtokotiloita!

Viettäkää mukava viikonloppu!