Taas nukuin kellon ympäri ja hyvät unet näinkin. Luin rauhassa lehden, herättelin pojan ja myöhemmin myös koira heräili. Kissa oli se viimeinen herääjä.

Katselin telkkarista pari puutarhaohjelmaa, ne ovat aina niin kiinnostavia. Innostin itseäni omaan pihaan ruohonleikkuuseen. Päätin myös myrkytyksestä tänään. Kaikki ryteiköt ja rinteet, mihinkä on hankala päästä ruohonleikkurilla, saivat tänään myrkytyksen.

Meillä on nyt tuplavarmennus kahdessa ovessa kissaa varten. Kissa saa olla kotiarestissa pari viikkoa, ja sinä aikana myrkky haihtuu kasveista. Kissa on nimittäin innokas ruohonsyöjä.

Jätin lemmikit (siis kukat) rauhaan kun leikkasin nurmikkoa. Saavat siementää rauhassa ja saan sitten nauttia niiden kukkaloistosta myös ensi kesänä.

Illalla paistoin vohveleita pihalla. Kutsuin tytärtä ja kaveriani vohveleille, mutta he eivät tulleet. Syötiin sitten pojan kanssa melkein kaikki vohvelit pois. Hillo loppui kesken.

Huomenna olen menossa uuteen työkohteeseen. Vuorossa on ikkunoidenpesu ja normaali viikkosiivous. Poika on menossa Transpointille työharjoitteluun. Eväät odottelevat jääkaapissa.