Poika heräsi aamulla hyvin ja ehti ajotunnille. Kaikki menee kuulemma muuten hyvin, mutta vaihteiden kanssa on ongelmia. Huomenna hänellä on taas aamulla ajo. Tavoite on saada ajokortti toukokuun aikana. Kerroin pojalle että kun minä olin autokoulussa, niin minullakin oli vaihteet joskus ongelmana. Kerran oli juuri autokoulun johtaja opettajanani ja juuri silloin lykkäsin pakkivaihteen päälle kun auto vielä liikkui hieman. Siitähän tuli kunnollinen kriikskrääks-ääni ja opettaja melkein ponkaisi auton katon läpi.

Olin uudessa työkohteessa Kangasalla. Oikein mukava papparainen oli vastassa, mutta siivousvälineet olivat huonot. Onneksi otin oman mopin, sangon ja aineet mukaan. Imurointi oli todella hankalaa: imurissa oli sähköjohtoa vain kolmisen metriä ja yksi pyöräkin puuttui. Valehtelematta imuri oli 60- tai 70-luvulta ja sähköjohtoa oli korjattu teipillä. Yhden plyyshimaton ehdin viemään ulos tamppaukseen, mutta sitten alkoi satamaan. Pölyjenpyyhinnässä meni aikaa, koska koriste-esineitä ja muuta tilpehööriä oli runsaasti. Asiakas ottaa minuun yhteyttä tarvittaessa, ehkä siivousta on kerran tai kaksi kuussa. Lähetin laskun kahdesta ja puolesta tunnista.

Kotona söin ja selasin päivän postin. Luin sähköpostit ja sitten menin päiväunille. Poika ehti tulemaan kotiin ennen kuin nukahdin. Oli huomattavasti paremmalla päällä kuin eilen. Kunnon yöunet parantavat oloa kummasti.