Sisäreidet olivat kuin tulessa lenkin jälkeen. Ja se johtuu lihavuudestani. Olin liikkeellä hame päällä ja sisäreidet hinkkasivat toisiinsa niin että oli oikein tuskainen oli. Shortsit ovat parempi ratkaisu hikilenkille! Kiersin kaverini kanssa Iidesjärven ja lenkki kesti yli tunnin. Ilma oli tosi helteinen. No, sisäreisiä en ole hoitanut mitenkään, tuska helpotti kummasti sohvalla makailemalla.

Päivällä olin vakituisessa työkohteessani. Sain hommat hoideltua entiseen tapaan. Ihan kaikkia mattoja en vienyt ulos tuulettumaan ja sain näin lisäaikaa perussiivoukseen. Kolme tuntia kolmikerroksisen talon siivoamiseen on liian vähän. Asiakas on kyllä ollut tyytyväinen.

Koira oli taas aamulla ihmeissään kun aamulenkiltä palattiin kotipihaan autolla. Hain autoni naapuruston peltikorjaajalta. Osat olivat maksaneet 55 euroa, mutta en tiedä vielä työn osuutta. Saa nähdä koska saan laskun. Koira ei meinannut millään päästä hyppäämään autoon ja siitä ulos. Sillä on nyt ongelmia jalkojensa kanssa. Lauantaina kuitenkin juhlitaan synttäreitä.

Tytär soitti tänään: hän olisi tullut hakemaan raparpereja. Piirakan teko mielessä. Olin juuri silloin matkalla kaverilleni, joten asia sovittiin myöhemmäksi. Meillä kasvaa raparperia yli oman tarpeen. Melkein tekisi mieli laittaa kadulle kyltti: tulkaa hakemaan raparperia ilmaiseksi.

Kahden pakastekakun lisäksi teen pitsahyrriä tai kierteitä. Ostin lehtitaikinalevyjä, salamirouhetta ja juustoraastetta niitä varten. Mielestäni on hyvä että tarjolla on sekä makeaa että suolaista tarjottavaa.

Pojalla ei ole huomenna koulua. Lauantaina hän hakee aamulla todistuksen, saa nähdä millainen se on? Minä lupasin siivota tänään kissan vessan. Ja sopimuksen mukaan poika siivoaa seuraavat kaksikymmentä kertaa. Huomenna minulla on kolme tuntia töitä vakituisella asiakkaalla. Illalla teen tehosiivouksen kotona lauantain juhlia varten. Mattopyykillä en ole ollut. Kaverini äiti kehui että vesi on niin kylmää, että kumihanskat ainakin pitää olla käsissä. Ehkä käyn kuitenkin rannalla pesemässä yhden maton.