Tänään menin sovitusti kymmeneksi Kaukajärvelle pesemään ikkunoita. Huonekalut oli raivattu pois tieltä ja asiakas auttoi minua pesussa. Ensin pesin parvekelasit ja ne ovatkin tosiaan työläitä. Sitten pesin olohuoneen, makuuhuoneen ja keittiön lasit. Juttelin samalla arkipäiväisiä juttujani. Asiakas nauroi ihan kauheasti jutuilleni, tunsin itseni ihan stand up koomikoksi. Aikaa työhön meni tasan kaksi tuntia.

Siirryin entisen työkaverini luokse saman talon eri rappuun. Tai siis menin ihan heille kotio asti. Siellä odotteli kahvit, leivät ja pullat. Meillä oli oikein mukava juttutuokio. Sain yhden kukanalun itselleni. Kukassa on pyöreät lehdet ja sen nimi on kuulemma Norsuntassu. En löytänyt kukasta mitään tietoa googlesta. Tunnistaako joku tämän kuvassa olevan kasvin?
1529952.jpg

Ehdin olemaan kahvilla vasta puolituntia, kun tämänpäiväinen asiakas soitti minulle. Pelkäsin että nyt tulee moitteita, mutta hän tekikin lisätilauksen. Menen pesemään hänen asuntonsa lattiat torstaina. En saa millään siihen kulumaan tuntia enempää, mutta yhdistän laskuun kaksi käyntiä. Tämä asunto on menossa myyntiin ja esittely on viikonloppuna.

Poikkesin ostamaan kissalle hiekkaa ja samalla tuli ostettua kissalle uusi WC. Siinä on nyt luukku ja suodattimet myös. Vanhan vessan heitin pihalle. Siivoan sen hyvin ja myyn sen pois. Kissa tuntui olevan tyytyväinen uuteen tarvikkeeseen.

Kävin iltapäivällä pikapikaa kaupungilla. Matkasin bussilla ja pääsin vielä vaihdolla takaisin kotiin. Vein työkkäriin starttirahan tilityksen ja ostin Sokokselta ihmepillereitä. Nämä pillerit muuttavat olemassa olevan läskin lihakseksi. Toki liikuntakin auttaa! Ho, hoo. Olen jo montaa juttua kokeillut, mutta menköön vielä tämä yksi. Myyjä vakuutti että tästä tuotteesta on tullut hyvää palautetta. Vaikutus näkyy vasta kolmen kuukauden käytön jälkeen.

Poika oli ihan poikki kun hän tuli työharjoittelusta viiden maissa. Meni nukkumaan seitsemän maissa, mutta heräsi vettä juomaan ja vessaan yhdeksän aikaan. Nyt taitaa olla jo unessa. Tein hänelle leivät evääksi huomiseksi. Oli saanut tänään Transpointin rekkakuskilta eväsleipiä ja höysteenä oli mukavia tarinoita. Olivat ajelleet tänään Virroille ja takaisin.