Menin kymmeneksi hommiin. Urakka oli isompi kuin kuvittelin: aikaa meni koko hommaan viisi ja puoli tuntia. Pesin yhteensä kolmetoista ikkunaa, pari parvekeovea ja autotallin ikkunat (ne vain ulkopuolelta). Useimmissa ikkunoissa oli myös lasilliset tuuletusikkunat. Suurin aika meni ikkunoiden avauksissa ja huonekalujen siirroissa. Asiakas varmaan luuli että pääsen pesemään ikkunaa, vaikka siinä olisi sohva tai kirjoituspöytä kohdalla. Mutta ikkunasta valuu likavettä ja lastan kanssa on päästävä tarpeeksi lähelle. No, homma tuli hoidettua. Perheen äiti ja lapsi ehtivät kotiin ennen lähtöäni. Näytin varmasti aika riutuneelta, koska asiakas valitteli ettei ollut huomannut mainita minulle että jääkaapissa olisi ollut vichyä ja muuta juotavaa.

Kotona maksoin netissä sekä omia että yrityksen laskuja. Sähköposti pullistelee lukemattomia viestejä. Perkaan postini viikonlopun aikana. Ja lupaan myös vierailla teidän blogeissa silloin.

Illalla oli omakotiyhdistyksemme hallituksen kokous. Oikein antoisa ja mukava palaveri. Seuraava kokous on kesäkuun alussa. Sitten vietämme lomaa ja kokoustamme vasta syksymmällä. Ainakin toivon niin. Toki asioita käsitellään sähköpostien välityksellä. Päätimme tänään että hallituksen jäsenten on kuitattava saatu sähköposti. Kirjoittaja ainakin saa tiedon että viesti on luettu.

Poika tuli työharjoittelusta jo viiden jälkeen. Taas oli ollut uusi kuski, jonka kaverina hän oli ollut. Kuulemma mukava vanhempi mies: oli laittanut poikaa tosi paljon hommiin. Kehuin, että niinhän hommia parhaiten opitaan, juuri tekemällä. Pojalla on huomenna ajotunti. Saa samalla päätöksen inssistä ja kirjalliseen kokeeseen osallistumisesta.

Tätini soitti tänään ja onnitteli minua nimipäivän johdosta. Totesin tädille että hän on hieman aikaisessa, mutta kiitoksia kumminkin. Täti kertoi omia ja serkkuni kuulumisia. Taidan kaavailla sukulaisvierailua kesällä Lohjalle ja Kauniaisiin.

Sini-tuote vastasi valitukseeni. Minun pitää nyt lähettää heille ostamani ikkunanpesusetti asiakaspalautuksena. Palautan sen vasta torstaina, koska huomenna on taas työnä ikkunoiden pesu. Pitää varmaan ostaa uudet välineet ikkunoiden pesuun. Jaan mainoksia huomenna, ensi viikolle ei ole hommia kuin kahdeksi päiväksi. Tämä viikko on ollut ennätys: töitä kuusitoista ja puoli tuntia!