Aamulehden juttu poiki heti pari yhteydenottoa. Toisen (tulevan) asiakkaan kotona olisi raivattavaa todella paljon ja toinen kyseli ikkunanpesua sekä viikkosiivousta. Raivausoperaatio päätettiin siirtää keväämmälle, mutta ikkunanpesusta sovittiin jo tänään. Kävin tutustumassa uuteen asiakkaasen tänään. Maanantaina menen heille  pesemään talon kaikki ikkunat ja toukokuulla alan käymään heillä parin viikon välein siivoamassa. Nyt minulla on neljä vakituista paikkaa. Hieno juttu! Uskon että yhteydenottoja tulee lisää tällä viikolla. Kyllä median valta on mahtavaa.

Pojalla oli mennyt työharjoittelussa ihan hyvin. Hänelle piti ostaa haalari tai työpuku. Kävin Laitostolla, tai nykyäänhän se on Image Wear. Ostin pojalle takin ja housut, alennusmyynnissä ne maksoivat vain kympin kappaleelta. Nyt on huomiseksi hyvät työvaatteet. Päivä oli kulunut oikein hyvin: poika oli ollut kahdessa rekassa repsikkana. Huomenna hän menee töihin kello kahdeksaan.

Olin illalla yksinhuoltajayhdistyksen hallituksen kokouksessa. Saatiin asiat hoidettua, eli kokous oli hyvä. Kokouksen jälkeen jaoin omakotiyhdistyksen jäsenille lehtiä ja tiedotteita. Tein pikakäynnin ruokakaupassa.