Tänään olen lähettänyt eri lehtiin juttuvinkkejä, siis kerjään ilmaista mainostilaa. Tarjosin toimittajille, joko heidän kotonaan tai sitten toimituksessa raivaussiivousta. Vinkit saivat Moro, Tamperelainen, Utain, Kangasalan sanomat, Seutulainen ja Sydän Hämeen lehti. Joko nyt nappaisi? Huomenna tulee jakeluun omakotiasukkaille tarkoitettu lehti, jossa on mainokseni. Lehti myöhästyi jakelusta pari viikkoa painatusteknisistä syistä.

Päivällä kilpailutin pankkeja. Kävin kuulemassa Osuuspankissa heidän tarjouksensa. Nordea kilpailee ihan samoilla lainaehdoilla, eli pidän vanhan pankkini. Kiinnitykset tuli tarkastettua myös: olisi varaa ottaa lisää asuntolainaa. Mutta vanhoissa lainoissakin on maksamista!

Torkuin sohvalla illalla. Verenpainelääke väsyttää, vai mikä tässä mättää?  Olen huomannut että hiukseni myös rasvoittuvat entistä nopeammin. Ennen pystyi olemaan vaikka kaksi viikkoa ilman hiustenpesua ja hiukset olivat ihan tiptop. Nyt ne täytyy pestä ainakin kerran viikossa.

Laitoin kutsut pojan synttärijuhlille. Kutsuin vain molemmat siskoni, toisen siskoni lapset ja pojan isän. Isän äidille, eli mummolle soitan huomenna. Synttärit pidetään sunnuntaina.