Heippa Rakkaat lukijat. Viime yönä kotiuduin risteilyltä ja reissu menikin ihan hyvin. Laivalla oli tosin vain kuudenkympin ja kuoleman välillä olevia ihmisiä. Lisäksi muutamia nuoria, mutta tämä keski-ikäisten joukko puuttui kokonaan. Matka oli mukava ja taisin saada uuden ystävänkin. Hän lupasi laittaa minulle viestiä ihmepillereistä, joilla laihtuu. Kaikkea olenkin jo kokeillut, joten menköön tämä yksi vielä. Söin kaksi kertaa seisovasta pöydästä ja se oli kova rasitus vatsalle. Mutta hyviä ruokia oli tarjolla.

Tytär oli minua vastassa yöllä rautatieasemalla. Palkaksi sai sen tilaamansa deodorantin. Itselleni ostin ihmevoidetta: Tuhkimo voiteeksi, tai Tuhkimo naamioksi sitä kehutaan. Olin siihen hyvin tyytyväinen, kun kokeilin sitä tänään. Lisäksi ostin itselleni ripsivärin, tupakkia ja pari pulloa viiniä. Pojalle ostin kolme isoa Tobleronea. Niin, lisäksi ostin tavallista juustoa ja fetajuustoa. Karkkia ja purkkaa myös.

Ihanaa kun sain aamulla nukkua pitkään ja vielä omassa sängyssä. Luin kahden päivän Aamulehdet ja sitten vein koiran pihalle. Sitten vastaanotin tilauksia: melkein peräperään tuli kaksi soittoa. Toinen oli ihan uusi asiakas ja menen hänen luokseen maanantaina pesemään ikkunoita. Toisella kävinkin jo aiemmin tutustumassa ja nyt menen hoitamaan hänen rivitalopihaansa. Kukkapenkkien hoitoa ja mullan levitystä tiedossa tiistaina.

Siivosin autoa tänään ja käytin sen pikapesussa. Illalla oli Katsastusten yö ja siellähän minäkin olin autoni kanssa. Muuten meni hyvin, mutta yksi korjattava kohta löytyi, tai oikeastaan kaksi. Molemmat takalokasuojat on korjattava kuukauden sisään, niissä on ruostevikaa. Näyttämään ei tarvitse mennä, mutta asia kirjattiin rekisteriotteeseen.

Ajoin katsastuksesta suoraan lähinaapurini luokse, hänellä on autopeltikorjaamo. Lupasi ottaa autoni korjattavaksi lähiaikoina ja lupasi vara-auton käyttööni. Jos minulla vaikka olisi vilkasta asiakkaiden suhteen...