1441958.jpg1441965.jpg
Tein heti herättyäni kuuden munan kakkutaikinan. Paistoin sen kahdessa erässä, eli sain kaksi kääretorttuainesta aikaiseksi. Kokosin niistä täytekakun: laitoin kerrosten väliin mansikka-banaanimössöä, kermavaahtoa ja persikkalohkoja. Kakun päälle tuli kermavaahtoa, persikkaa ja chili-suklaarakeita. Koristeena hopeisia suklaarakeita.

Kun sain kakun valmiiksi, lähdin käymään tulevan asiakkaani luona. Perheen koira ihastui minuun heti ja minä siihen myös. Katsastimme siivouskohteen ja minulle näytettiin keskuspölyimurin käyttö sekä siivousaineiden paikka. Alan käymään tässä kohteessa parin viikon välein ja kertakäynti on kolme tuntia. Jipii! Minulla on nyt kaksi vakituista asiakasta. Antaa tulla vaan lisää!

Kun pääsin kotiin, leivoin synttäreille juustotankoja: eli kaulin lehtitaikinalevyjä hieman suuremmiksi, voitelin munalla, lisäsin päälle juustoraastetta ja oreganoa. Leikkasin levyt kuuteen osaan ja sitten kiepsautin osat rullalle. 250 astetta noin 15 minuuttia. Kävivät hyvin kaupaksi! Kakku oli myös onnistunutta!

Tein pikasiivouksen ennen vieraiden tuloa. Vessanpöntön siivous, vessaan uudet käsipyyhkeet, lattioiden märkäpyyhintä ja pöytien pyyhkiminen. Imuria en käyttänyt, koska kissalle allerginen vävy oli tulossa kylään. Imurointi olisi vaan nostanut kaikki kissankarvat ilmaan.

Kylässä kävi molemmat siskoni, toisen siskon mies, tyttäreni ja hänen poikakaverinsa sekä naapurin pariskunta. Lapsen serkkuja ei näkynyt eikä lapsen isää. Isältä ei tullut korttia eikä mitään muutakaan viestiä. Harmittaa hänen toiminta. Tai siis toimimattomuus.

Poika sai lahjaksi 90 euroa. Hän antoi niistä minulle 40 euroa: sain ladattua pojalle 30 päivää bussimatkoja koulua varten. Palautin pojalle seitsemän euroa, kun olin käynyt läheisellä kioskilla lataamassa lipun.

1441974.jpg