1453470.jpg
Olin aamulla siskoni kanssa oikeusaputoimistolla. Isäni jälkiperunkirjoitus tuli tehtyä ja se ei maksanut mitään. Nyt asia siirtyy pesähoitajalle ja katsotaan mitä sitten tapahtuu. Olin ajoissa Tampellan alueella ja ehdin siellä valokuvaamaankin. Kuvassa on Pikkurusko, Tampellan tekemä ensimmäinen veturi.

Matkasin siskoni kyydillä meille kahville. Sisko katsasti yhdistyksen tilit ja allekirjoitti tilinkertomuksen. Koiramme sai siskoltani kolme kiloa koiranruokaa. Eilen kävi niin että koiralla ei ollut ruokaa, unohdin ostaa. Oli pakko antaa koiralle kissan kuivamuonaa. Se kelpasi hyvin koiralle, mutta kissa istui tyytymättömän näköisenä vierellä kun koira ahmi sen ruokaa. Huomenna käyn ostamassa koiralle oikeat sapuskat.

Kun siskoni lähti kotiinsa, tein kääretortun. Tortun väliin tuli vadelma-banaanimössöä ja kermavaahtoa. Kissa sai taas nuolla kermavaahtokipon ja oli mielissään. Kävin vielä pikaisesti ruokakaupassa ja ostin pieniä pakastepiirakoita jotka paistoin uunissa.

Tässä välissä sain soiton tulevalta asiakkaalta. Hän kyseli kotisiivousta ja menenkin heillä käymään sunnuntaina. Arvioimme yhdessä että jatkossa teen siivousta pari kertaa kuussa ja kolme tuntia kerrallaan. Toki he haluavat ensin nähdä kelle he avaimensa luovuttavat. Tämä nainen oli pettynyt suuren siivousfirman työhön: aina oli eri siivooja ja erilainen jälki. Hän haluaa tutun ja turvallisen siivoojan. Ja sehän olen minä ;-) Nyt minulla on kolme vakituista asiakasta ja se tekee 13-16 työtuntia kuukaudessa. Se on paljon paremmin kuin nolla tuntia.

Tytär tuli illalla kahville ja pojan kaveri myös. Kääretorttu kävi hyvin kaupaksi ja meillä oli hyvät keskustelut kahvipöydässä. Se oli kyllä aika järkyttävää kuultavaa, kun pojan kaveri kertoi junaonnettomuudesta. Kaverin kuoleman näkeminen tulee kuulemma edelleen uniin.

Kävin vielä illalla kaverillani kahvilla ja tytär oli mukana. Kaverini kertoi Karibian risteilystä ja Floridassa matkaamisestaan. Esitteli myös ostamiaan tavaroita. Tavaraa olikin ostettu oikein roppakaupalla. Kolmihenkisellä perheellä oli paluumatkalla 13 matkalaukkua.