Tänään tuli puhelu Aamulehdestä. Toimittaja soitti ja haastatteli minua. Kyseessä oli tietysti tämä yritysideani. Kerroin kaiken rehellisesti, senkin ettei asiakkaita ole juuri yhtään. Saa nähdä minkälainen jutusta tulee, en pyytänyt sitä luettavaksi. Toimittaja lupasi tutustua nettisivuuni ja pyysi lähettämään valokuvan itsestäni.

Valokuvaamisessa olikin hommaa. Otin ensi valokuvia sisällä, mutta ne eivät onnistuneet. Kun kamera on käsivarren päässä kasvoista, niin kasvot valkaistuvat salamavalosta. Siirryin pihalle kuvaamaan. Vettä satoi oikein kunnolla. Olin sitten räystään alla suojassa ja napsin kuvia naamastani. Oli pakko hyväksyä yksi kuva, vaikka sekin oli mielestäni aika huono. Tästä naamasta ei saa onnistunutta kuvaa! Nyt vielä tunnustan että photoshoppasin kuvaani ihan pikkiriikkisen: otsa- ja naururypyt on pyyhkäisty pois. Eipä ne olisi lehdessä kyllä näkyneet, kuva tulee olemaan ihan millin pieni.

Kissa on ollut outo tänään. Ensin se kaatoi kukkamaljakon pöydälle (onneksi vesi imeytyi Aamulehteen, joka oli maljakon vierellä). Sitten kissa kyttäili eteisen ovella vaanivana. Ihan kuin hiirtä taas vakoilisi. Minä en nähnyt mitään outoa liikettä missään. Joko tämä on kissan huumoria, tai sitten meillä on hiiri talossa. Huoh!

Poika oli ollut liukkaankelinradalla ja ajo oli mennyt hyvin. Poikkesi nopeasti kotona koulun jälkeen ja lähti sitten kaverilleen. Grillasin meille makkarat ennen hänen lähtöään. Ihan vaan sisällä sähkögrillillä. Poika sai tänään postia lastenvalvojalta: ehdottivat parin viikon päähän aikaa koulutusavustuksen sopimiseen. Vastaava kirje on mennyt pojan isälle. Isä ei ole soittanut vielä minulle. Jos mitään ei kuulu, soitan hänelle tällä viikolla.

Olin illalla omakotiyhdistyksen hallituksen kokouksessa. Kokouksesta ei sen kummempaa, mutta rajanaapurini ilmoitti siellä ärsyttävän jutun. Meillä on yhteinen pensasaita tonttien rajalle istutettuna. Nyt naapuri haluaa poistaa aidan. Ilmoitin, etten minä halua aitaa pois. Naapuri sanoi, että aita on heidän ja he saavat sen poistaa ilman lupaani. Perheen isän mummo on sen aikoinaan istuttanut. Millähän senkin todistaa, tämä mummo on ollut haudassa jo vuosia. Otan huomenna kaupungin rakennusvalvonnasta selvää tähän kiistaan. Onko kellään kokemuksia vastaavasta asiasta?