Tänään koiramme oli parturissa. Leikkaukseen meni tunnin verran aikaa ja se maksoi 30 euroa. Koira piristyi kummasti, kuten aina leikkauksen jälkeen. Kissa oli ihan ihmeissään, kun koira tuli kotiin. Kissa epäili että koira on joku muu kuin se joka meillä asuu.

Kuvissa koira ennen leikkausta ja jälkeen. Lisäksi unikuva vällyjen alla.

1431130.jpg1431131.jpg1431132.jpg

Tytär kävi illalla ja hän pesi koiran. Tytär ja poika söivät laittamaani hedelmäsalaattia ja tekemääni jauhelihapitsaa. Ihanaa touhuta lapsille ruokia! Laitoin koiralle pedin sohvalle: vuorasin sen sanomalehdillä ja pyyhkeillä. Koira nukkui tyytyväisenä kolmisen tuntia.

Sillä välin vein tyttären hänen kotiinsa. Kun pääsin kotiin, annoin koiralle ruokaa ja vein sen iltapissalle. Onneksi kissa ei ollut syönyt hellalle jäänyttä pitsaa. Loput pitsasta on nyt jääkaapissa.

Soittelin kaverilleni, hän on Karibian risteilyllä. Muistaakseni matka kestäisi kaksi viikkoa, joten hänen olisi pitänyt saapua jo viikonloppuna. Puhelin ilmoittaa vaan, ettei saada yhteyttä. Soitin hänen poikansa numeroon. Sain tietää että he palaavat matkalta vasta ylihuomenna. Kahden viikon loma on venynyt kolmeen viikkoon.