Nukuin aamulla pitkään. Heräsin radio Moreenin toimittajan soittoon. Hän kyseli yh-yhdistyksen asioita. Lähinnä kuinka olemme järjestäneet jäsenistölle ilmaista lastenhoitoa. Siinä heräillessäni kerroin tilanteesta: jäsenkokoontumisissa on ilmainen lastenhoito ja jäsenet kikkailevat yhdessä edullisia lastenhoitopalveluja kimpassa.

Poika tuli koulusta jo yhden jälkeen. Iltapäivän tunnit oli peruttu. Kissa ja koira oksentelivat ihan vuoronperään. Siinä olikin siivoamista. Koiralle ei näköjään sovi mikään muu kuin tuo veteraanille tarkoitettu kuivamuona. Kissa taas syö kukkiani tai käy pihalla syömässä ruohoa ja oksentaa ne sitten pois.

Luin tänään aika paljon Positiivareilta tullutta kirjaa: ”Kerralla valmista”. Eli hommia ei nysvätä, vaan kaikki hoidetaan nopeasti. Ehdin lukemaan vasta neljäsosan, joten en ole vielä sisäistänyt koko juttua. Kirjan maksoin yrityksen tililtä, sehän on ammattikirjallisuutta.

Kaverini kävi tänään meillä ja samaan kahvipöytään ehti tyttärenikin. Kaverini houkuttelee minua ja poikaa Karibian risteilylle keväällä 2009. Päätös pitäisi tehdä huomiseen klo 16.00 mennessä. Alkuun olin aika innostunut (vaikka rahat ei antaisi myöden), mutta tein kieltävän päätöksen. Matka maksaisi kaikkiaan noin 2000 euroa per pää. Siihen hintaan tulisi lennot, risteily, hotellit ja ostokset. Tällä rahalla teemme pari tai kolme muuta matkaa.

Kävin illalla ostamassa ikkunanpesusetin. Kokeilin sitä heti: nyt on yläkerrankin ikkunat pesty. Ihan ilman pesuainetta siis. Olen ihan tyytyväinen tähän tuotteeseen.

Soittelin siskolle illalla. Luultavasti menemme heille kylään viikonloppuna.

Poika oli saunassa illalla. Minä menen vain pikasuihkuun, en halua vielä tärvellä kampaajan laittamia hiuksia. Aamulla menen uuteen työkohteeseen ihan innolla. Tulostin jo heille laskun kolmen tunnin työstä. Ihanaa saada näitä uusia asiakkaita.