Tänään nukuin pidempään kuin poika. Hän tuli herättelemään minua yhdentoista aikaan. Koira nukkui vielä pidempään.

Tein päivällä kaksi ruokaa: pojalle pyttipannua ja itselleni kanaa ja riisiä. Iltapäivällä kävin uusimassa kimppamonivetoni ja lottoni. Otin myös koneen arpoman ylimääräisen loton.

Sitten lähdin siskolleni kylään Kyrönlahdelle. Lapseni eivät lähteneet mukaan. No, mikä oli matkatessa: kuuntelin matkalla ”Entisten nuorten sävellahjaa”. En ole vielä osallistunut kyseiseen ohjelmaan, mutta se on harkinnan alla. Siskon luona joimme pullakahvit.

Sitten lähdimme siskon tyttären taloremonttia katsomaan. Nuoripari on ostanut vanhan omakotitalon ja se on nyt täysremontissa. Työtä on todella paljon. Pari huonetta on jo maalattu ja tapetoitu sekä keittiön kaapit ovat paikoillaan. Sauna, pesuhuone ja alakerta ovat vielä ihan vaiheessa. Ajattelin että menen kyllä ainakin yhdeksi päiväksi heitä auttamaan ja pakotan pojan mukaan talkoisiin. Vein siskon tytön kotiinsa ja matkasin sitten omaan kotiini. Kotipihassa trippimittarissa oli lukemat 103 km. Reissu oli kyllä oikein kiva.

Kaverini soitti ja kertoi että hänen koiransa ovat sairastuneet. Eläinlääkäri epäili myrkytystä. Juuri näin keväällä, kun koirankakat ovat parhaiten esillä, koiranvihaajat toimivat. Onneksi koirat ovat oksennelleet reippaasti, joten mahdollinen myrkky on poistunut elimistöstä.

Poika on nyt saunassa ja minä menen sinne seuraavaksi. Kaverini kyseli minua huomiseksi Puutarhamessuille. Katsotaan nyt menemmekö sinne. Itse asiassa messuja on samalla kertaa neljä kappaletta: puutarha, matkailu, keräily ja parasta aikuisille ET.