Päivällä olin siivoamassa eräällä asiakkaalla. Matot oli jo viety pihalle ja tehtäväni olikin pölyjenpyyhintä sekä lattioiden moppaus. Lisäksi hakkasin matot ja sohvatyynyt. Aikaa täällä kohteessa meni melkein kaksi tuntia kahvinjuonteineen. Laskutan kyllä vain puolitoista, koska se on lähempänä varsinaista työaikaa. Sosiaalinen kanssakäyminen on osa tätä työtä ja se on mukavaa.

Poika kävi iltapäivällä työhaastattelussa seurakuntatalolla. Tieto kesätyöpaikasta tulee viikon sisään. Haastattelu oli mennyt kuulemma ihan hyvin. Toivon parasta!

Kun poika tuli kotiin, lähdimme yhdessä asioita hoitamaan. Ensin poikkesimme Teboililla ja sain sovittua renkaidenvaihdon sekä autonhuollon sunnuntaiksi. Tarvikkeet hommaan itse.

Vein pojan parturiin (hinta 17 euroa) ja samalla reissulla kävimme katsomassa pojan huomisen terveystarkastuksen paikan. Myönnän, että olen ylihuolehtivainen äiti. Nyt poika ainakin tietää tarkalleen mihin on menossa huomenna kesken koulupäivän. Kyseessä on siis se armeijan terveystarkastus.

Kävimme Jankan autotarvikkeessa (edullinen paikka ja hyvä palvelu) ja ostin sieltä autooni tulpat, öljynsuodattimen ja ilmanputsarin suodattimen. Tarvikkeet maksoivat 31 euroa. Öljyt saan sitten Teboililta. 

Olin illalla paikallisella koululla kokouksessa. Meidän omakotiyhdistys antaa koululle stipendirahaa ja keskustelimme sen yksityiskohdista vanhempainyhdistyksen ja koulun rehtorin kanssa. Omassa hallituksen kokouksessa päätämme sitten rahamäärän.

Huomenna olen menossa uuden asiakkaan luokse. Nyt pääsen siivoamaan niitä kaappeja ja komeroita. Kohteena on siivouskomero, vaatehuone ja keittiön kaapit. Asiakas vaikutti oikein mukavalta jo puhelimessa. Toivottavasti saan autoni ilmaiseen parkkiin lähelle.