Olin päivällä yksinhuoltajien kokouksessa. Paikalla oli aktiiveja Tampereelta, Raumalta, Helsingistä, Turusta; Vaasasta sekä Jyväskylästä. Kokoontuminen oli antoisa.

Kokouksen jälkeen kävin kirjakaupassa ja ostin yrttiviljelmän. Nyt minulla on kolmessa ruukussa kasvamassa basilikaa, ruohosipulia ja persiljaa. Kun taimet ovat kasvaneet noin viisi senttisiksi, ne on siirrettävä isompaan ruukkuun tai pihalle.

Sain tyttären kanssa melkein tappelun aikaiseksi ja aiheena oli akvaarion siivous. Hehkutin sitä että aina minä saan siivota yksin. Akvaarioharrastus oli alun perin tyttären idea. Miksi minä saan kärsiä harrastuksen lopahtamisesta? Eipä tullut siivottua tänäänkään. Katselin kyllä huokaillen akvaariota.

Muuten tein pika- ja hypersiivouksia kotona. Kun se sauna saatiin tyhjennettyä, niin sitä roinaa on täällä yllin kyllin. Vein osan pihavarastoon ja osan tungin laatikoihin. Oli ihan pakko viedä saunalle takaisin tavaraa. Mutta ne tavarat on helppo nostaa saunalta tarvittaessa pois.

Huomenna on pojan synttärit. Kaikki hommat jäi huomiseksi. Leivon aamulla kaksi kääretorttupohjaa ja täytän sekä päällystän kakun. Teen pikasiivouksen. Käyn uuden asiakkaan luona arvioimassa tilannetta ja sitten keitän synttärikahvit. Rennosti vaan!