Siirsin jo eilen illalla kelloja, jotta en unohtaisi asiaa aamulla. Onneksi digiboksit ja stereot siirtävät kellonsa itse. Mutta oli niitä siirrettäviäkin: kännykät, herätys- ja seinäkellot, mikrouuni sekä auton kello. Minusta tämä hössötys on turhaa. Saa nähdä kuinka ensi viikko sujuu. Aamulehdessä kerrottiin että moni nukkuu ensi viikolla huonosti.

Iltapäivällä oli erään yhdistyksen kevätkokous. Paikalla oli vain hallituksen jäseniä ja kattojärjestön edustaja. Sain itselleni turkulaisen lehden numeron. Turun murre on todella hankalaa luettavaa. Lehti on kyllä mielenkiintoinen ja sen nimi on Tämmöttös. Nääs, nääs sanoo tamperelainen.

Tytär kävi illalla ja hän lainasi vohvelirautaa. Annoin mukaan myös reseptejä. Tytär oli ollut jo viikonloppuna Ilveksessä yötöissä. Hän lähtee keskiviikkona Lappiin kuoron kanssa esiintymismatkalle. Tulee sitä ennen hakemaan talvihaalarinsa ja toppatakkinsa täältä. Suunnittelimme pojan synttäreitä. Ehkä ne pidetään kahdessa osassa ja kahdessa paikassa. Virallinen juhlapäivä on 4.4.

Poika on ollut pahalla päällä tänään. Hänellä on kova nuha ja hän aivastelee koko ajan. Että voikin olla pieni syy olla huonotuulinen. Onneksi pojalla on huomenna vapaapäivä, saa toipua ”kovasta sairaudesta”. Ajattelin että huomenna voisimme grillata makkaraa pihalla. Mutta todennäköisesti meillä ei ole grillihiiliä tai sytykettä. Annalinda oli avannut grillikauden ja sain hänen blogista oikein makkaran tuoksun nenääni. No, makkaraa voi grillata vaikka takassa. On niitä tiliotteitakin vielä polttamatta.

Mukavaa tulevaa viikkoa teille kaikille! Muistakaa keksiä hyvä aprillipiloja tiistaiksi.

P.S. Vuodatus näköjään taas tökkii. Yksi kirjoitus hävisi taivaan tuuliin ja toiminnot ovat muutenkin tosi hitaita. Toivottavasti tilanne paranee pian!