Eipä poika turhaan ollut pahalla päällä eilen. Hän tuli nyt kipeäksi. Aamulla oksenteli muutaman kerran ja kuumettakin oli yli 38 astetta. On nukkunut sohvalla koko päivän ja ruoka ei ole maistunut. Lääkitsin potilasta hunajalla ja jäätelöllä.

Minä tein päivällä taas uusia mainoksia yritykselleni. Nyt tuli sellainen huumoripitoinen mainos valmiiksi. Kävin ostamassa kopiopaperia ja kopioin noin 250 mainosta. A4:lla oli kaksi mainosta ja leikkasin ne kahtia, eli jaossa on 500 mainosta. Suurin osa on kotitalouksille, mutta muutin osaa tekstistä ja saan ne suunnattua yrityksille. Jaoin sitten illalla osan mainoksista.

Soitin elatusturvatoimistoon ja varasin aikaa pojan koulutusavustuksen sopimuksen tekoon. Virkailija kysyi, onko pojan isä valmis sopimukseen. Ilmoitin etten tiedä asiaa, mutta varasin ajan varmuudeksi. Soitan sitten pojan isälle ja jos hän suostuu, niin onpahan aikakin valmiina. Seuraava vapaa aika olisi vasta kesäkuulla. Pyysin kiirehtimään ja he lupasivat soittaa minulle kunhan saavat ajan järjestymään.

Varasin koiralle karvojen leikkuuajan. Koira pääsee parturiin keskiviikkona. Vien sen meidän lähellä olevaan trimmaussalonkiin, jossa emme ole ennen käyneet. Yrittäjä kysyi koiran rotua. Ilmoitin että se on tiibetinterrieri ja sen karvan saa leikata koneella ihan lyhyeksi. Trimmaaja ihmetteli onko se aina leikattu niin. Sanoi että kyllä, ja koiralla on ikää 15 vuotta. Hintaa en huomannut kysyä.

Kävin tänään Nordean verkkopankissa. Siellä oli ongelmia, palvelut eivät pelanneet. Olisikohan Sampo pankista tarttunut joku ongelma? Täytyy taas kikkailla raha-asioiden kanssa. Huomenna vien starttirahan hakemuksen työkkäriin, mutta rahat tulevat kahden viikon päästä. Tilillä on rahaa nyt 150 euroa. Yrityksen tilillä kyllä enemmän. Yritykselle tuli tänään ennakkoverolappu: 420 euroa on maksettava 15.4 mennessä. Yritän pysyä vaan positiivisella mielellä! Ou jee!