Sain nukuttua puoli kymmeneen ja olo olikin aika virkeä. Masentelin taas itseäni, kun puhelin ei soinut. Sitten innostuin taas siivoamaan. Pussitin tyttären ja vävyn vaatteita UFF:lle. Näitä vaatteita on varastoitu meille ainakin kaksi vuotta. Yritetty myydä kirpparilla jne. Nyt ne lähtivät pois. Samoin lähti perikunnantalosta ottamani pyyhkeet ja lakanat. Lakanoista jätin itselle äitini koristelemat pitsilakanat. Vein seitsemän pussia Kangasalan Prisman pihassa olevaan UFF:n keräyspisteeseen.

Kävin illalla ruokakaupassa ja varastin vahingossa ruokaa. Minulla oli kauppakassi ostoskärryissä ja keräsin kärryihin ostettavat. Kassalla latasin ostokset hihnalle ja maksoin ne. Pakkasin ostoksia kassiin ja siinä ihmettelin kuinka HK:n sininen ja leikkelepaketti ovatkin ostoskärryssä. Asiaa enempää ajattelematta pakkasin ostokset ja matkasin kotiin. Vasta kotona tajusin että olin kuljettanut pari ostosta kassan ohi kärryjen pohjalla.

Laitoin tyttärelle tekstarin, mutta eipä ole taas tullut vastausta. Kyselin vointeja ja pyysin ostamaan 1-vuotiaalle lahjan Meksikosta. Olemme menossa siskoni lapsenlapsen syntymäpäiville maanantaina. Tytär tulee Suomeen perjantaina tai lauantaina. Kiva tavata taas tytär, ikävä on ollutkin.

Illalla siivosin olohuoneen perusteellisesti. Meille on tulossa huomenna toimittaja haastattelemaan minua. Pojan homma on siivota kissanvessa huomenna. Pitäisikö minun laittaa toimittajalle jotain hyvää kahvin kanssa? No, katsotaan mitä huomenna keksin. Ruuaksi laitan taas lihamakaronilaatikkoa. Ihan perinteisellä tavalla. Viimeksi kokeilin laittaa ”raakaa” makaronia uuniin munamaidon ja jauhelihan kanssa, mutta ruoka ei ollut niin hyvää kuin yleensä. Vanhassa vara parempi.