1350131.jpg

Olen oppinut että hiukseni ja mielialani ovat tiiviissä yhteydessä. Masennukseni, kiukkuiluni ja paha olo ovat suoraan verrannollisia hiusteni tilaan. Kun hiukset ovat ylikasvaneet ja juuresta pukkaa harmaata, silloin on huono olo. Tänään taas piristyin, kun olin kampaajalla. Hiukset ovat tiptop ja väri on OK.

Reipastuin niin että teippasin seinään Ikeasta ostamani seinäkukat. Kolme unikkoa oli helppo teipata ja ne ovat aikas hienon näköisiä. Piristäviä kukkia!

Poika myöhästyi taas koulusta, nyt vain tunnin verran. Koulun jälkeen lähti heti minulta rahan saatuaan takaisin kaupunkiin. Osti uuden tietokonepelin.

Tytär kävi illalla pikapikaa. Annoin hänelle henkareita. Minulla oli niitä ylimääräisenä ja nuoreltaparilta niitä puuttui. Huomasin asian viimeksi heillä vieraillessani: takilleni ei ollut vapaata henkaria naulakossa. Tytär maistoi tekemääni tonnikalapiirakkaa.

Tein piirakan ihan itse keksimälläni ohjeella ja nyt tiedän kuinka parannan sitä. Taikina oli valmis ruistaikinapohja, kevytversio. Laitan parannellun ohjeen tänne myöhemmin.

Reippailin illalla lähikauppaan reppu selässä. Ostin puoleen hintaan kaupassa paistettuja leipiä ja sain leimakorttini täyteen. Keräsin yli kymmenen euron ostoksista kymmenen leimaa ja nyt sain kymmenen euron lahjakortin kauppaan.

Soitin kaverilleni ja kysyin häntä lauantain iltapippaloihin. Lupasi harkita asiaa. Hän on nyt VR:llä konduktöörikoulutuksessa. Oli ollut tänään junan kyydissä  reitillä Tampere- Jyväskylä- Seinäjoki - Helsinki -Tampere. Liikkuva koulutus.

Huomenna on kello soimassa seitsemältä. Olen menossa hotelli Pinjaan Palkeet –projektin päätösseminaariin. Asiaa ja kontakteja tarjolla. Samoin myös ilmaiset aamukahvit, lounas ja toiset kahvit. Köyhä yrittäjä on liikkeellä!