Kello oli herättämässä puoli kymmenen. Verenpainelääke on otettava aamulla, voinko siis enää nukkuakaan yli puolenpäivän? No, päivällä en saanut mitään aikaiseksi. Luin Aamulehteä ja möllöttelin. Yritin kiirehtiä ennen neljää läheiseen lahjatavaraliikkeeseen uusimaan lottoni ja kimppani, mutta myöhästyin siitäkin.

Kaverini nimittäin soitti lankapuhelimeemme ja puhelu kesti yli neljään. Sain kuulla tarkan selostuksen VR:n konduktöörikoulutuksesta. Lisäksi minut kutsuttiin huomiseksi nimipäiville. Kakkua ei ole kuulemma tarjolla, mutta menen silti ;-) Ex-poikakaverille laitoin tänään nimpparionnittelut ja hän kiitteli.

Illalla jaoin mainoksia ja reissuun kului kolme tuntia. Vajaa puoli tuntia meni autolla liikkumiseen, mutta loppuaika oli kävelyä. Keli oli ihan mukava ja kuuntelin jakaessa radiota MP3:sta. Jakoalueena oli Linnainmaa, rivi- ja omakotitalot. Vein myös lähikioskille ja muutamalle ilmoitustaululle ”repäistäviä” mainoksia.

Kun pääsin kotiin, tein vielä lumityöt. Poika oli ei ollut niitä tehnyt, vaikka vihjasin niistä jakoreissulle lähtiessäni. Poika vei kyllä jätepaperit, pahvit ja metallit keräykseen. Koiran ulkoilutus on ollut myös tänään hänen hommia.

Laitoin tyttärelle tekstarin ja kyselin aurinkoihottuman tilanteesta ja oliko hän päässyt lääkäriin. Vastausta ei ole vielä tullut. Toivottavasti kaikki on OK.

Verenpainelääke kuivaa suuta edelleen ja olen ollut tavallista pahemmalla päällä. Vai voisiko sanoa niin, että minulla on nyt tasainen luonne. Aina pahalla päällä.