Kävin tyttärellä kylässä. Hän tarvitsi lainaksi pölyhuiskaa jolla saa siivottua sälekaihtimet ja pattereiden takuset. Joimme teetä ja juttelimme tyttären tulevasta matkasta Meksikoon. Matkakohde on Playa de Carmen. Sitten minä jaoin mainoksiani Lukonmäen omakoti- ja rivitaloalueelle. Lukonmäestä on jakamatta vielä pohjoinen alue.
 
Lenkin jälkeen tyttären poikakaveri saapui kotiin ja joimme yhdessä kahvit. Tytär oli innostunut siivoamaan ja minä sain auton kyytiin pahvit, lasit ja metallit. Ennestään minulla oli kyydissä pari vaatenyssäkkää UFF:lle.

Kävin pika pikaa Siwassa ruokaostoksilla ja matkasin naapuripariskunnan luokse kahville. Perheen rouva on aloittamassa huomenna VR:llä konduktööriopiskelut. Lupasin auttaa läksyjen kuulustelussa.

Pojalla on huomenna aikainen herätys, hiihtoloma loppuu. Minulla on myös kello soimassa seitsemän aikaan. Toivottavasti saan aikaiseksi menon Linnainmaan terveysasemalle verikokeisiin ja sydänfilmiin. Ihan kahtatoista tuntia en ole kyllä ollut syömättä aamuun mennessä.