Tämä komento on lähinnä itselleni. Dr Phil sanoo osuvasti: päivät muuttuvat viikoiksi, viikot kuukausiksi ja kuukaudet vuosiksi. Siis jos et tee mitään asioiden eteen, niin saat sitä samaa aina vaan. Pätee kunnon huononemiseen, ruokavalioon ja vaikka henkiseen vireystilaan. Minulla päivät kuluvat odotellen asiakkaiden yhteydenottoa. Tylsää hommaa.

Päivän mietelause: Ikuinen auringonpaiste synnyttää hiekkaerämaan.    - tuntematon -

Olenhan minä jotakin tehnyt: mainoksia on jaettu postilaatikoihin noin 3000 kpl. Eilen vein Suoraman Valintatalolle mainoksen ja uusin Teboililla olevat mainokset. Tuli siinä juteltua paikallisen yrittäjän kanssa mukaviakin. Yrittäjät tukevat toisiaan ja ihmettelevät yhteen ääneen muiden ihmisten kateellisuutta.

Tyttäreltä tuli tekstiviesti. Hän tulee lomamatkaltaan vasta maanantaina iltapäivällä. Ei taida ehtiä serkkunsa lapsen synttäreille. Menen sitten pojan kanssa kahdestaan maanantaina kakkua syömään. Lahjan ostan huomenna kaupunkireissulla.

Sain kutsun Koskikeskuksen Elisa myymälään. Minulle tarjotaan varmaan jotain mainosjuttua yritykselleni. Mielenkiinnolla kuuntelen tarjouksen.

Toimittaja kävi illalla. Hän ei halunnut kahvia ja istuimme koko ajan ruokapöydän äärellä. Eli olohuoneen siivous oli turhaa. Ei vaiskaan: tosi mukavaa oleskella siistissä olohuoneessa. Juttelin toimittajalle ummet ja lammet. Onneksi saan käsikirjoituksen luettavaksi ennen sen painoon menoa. Osa jutuistani on painokelvotonta. Kerroin toimittajalle blogistani ja siitä etten voi mainostaa yritystäni julkaisemalla samalla henkilösyyttäni. Hän ehdotti että perustaisin uuden blogin yrittämisestä. Ihan hyvä idea. Jos nyt pääsiäisenä ehdin, niin teen sen homman.

Unohdin antaa toimittajalle erään valokuvan. Kuvassa rakennetaan lapsuuskotiani. Kirjoitin kodista tarinan ja lähetän sen kuvan liitteenä hänelle.

Olen silpunnut vanhoja papereitani. Lajittelin tiliotteet ja muut jossa on sosiaaliturvatunnukset ja tilitiedot esillä. Poltettavaa tuli ihan mahdoton kasa. Nyt olen leikannut tärkeät tiedot pois ja loppu saa mennä jätepapereihin. On niissä vaan leikattavaa.